Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αντιμετώπισα σαν αστείο τη “σχέση” μου με τον Acun

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αντιμετώπισα σαν αστείο τη “σχέση” μου με τον Acun

Η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε την κατάσταση

spyropoulou
Σε μια από τις πιο σπάνιες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και για πρώτη φορά απάντησε ανοιχτά και ξεκάθαρα για το αν τρέχει κάτι ανάμεσα σε εκείνη και τον Acun Ilicali αλλά και αν είχε κάνει συμφωνία για το Μy Style Rocks πριν μπει στο Survivor.

«Δεν έκανα καμία συμφωνία για το My Style Rocks όταν μου πρότειναν να μπω στο Survivor. Και απλά μια μέρα με πήραν και μου είπαν ότι θέλουν να κάνω το My Style Rocks. Πίστευα ότι μπορώ να κάνω χιούμορ, τελικά κατάλαβα ότι και αυτό παρεξηγείται. Αντιμετώπισα σαν αστείο τη “σχέση” μου με τον Acun. Αυτό ξεκίνησε από πλάκα από τον Μουτσινά. Όταν το είδα δεν ασχολήθηκα. Όταν με ρώτησαν οι δημοσιογράφοι, το άφησα να αιωρείται για να κάνω πλάκα. Δεν έχει καμία δόση αλήθειας. Δεν νομίζω ότι θα με συνέφερε να αφήνω μια τέτοια φήμη να ισχύει, ότι έχω δηλαδή μια εκπομπή, αν κάτσεις να το σκεφτείς, εξαιτίας της σχέσης μου. Δηλαδή, ότι πάλι είμαι άχρηστη και ότι κάποιος μου έδωσε κάτι. Δεν ήταν ωραίο, απλά είπα να κάνω πλάκα», είπε μεταξύ άλλων η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απαντά ανοικτά για τον Acun Ilicali


Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της μιλώντας για τα επαγγελματικά της είπε ότι όλοι όταν ξεκινούν την καριέρα τους υπάρχει κάποιος που τους βοηθάει για να κάνουν το πρώτο βήμα.

Δείτε όλη την ενδιαφέρουσα συνέντευξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο Γρηγόρη Αρναούτογλου

Κλείσιμο
THE 2NIGHT SHOW - Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης