Ελένη Χατζίδου & Ετεοκλής Παύλου: Η γνωριμία και το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους

Ελένη Χατζίδου & Ετεοκλής Παύλου: Η γνωριμία και το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους

Το ζευγάρι θα παντρευτεί με πολιτικό γάμο τον Ιούνιο και αποκάλυψε ότι το όνομα που θα δώσουν στη μικρή τους είναι Μελίτα – Δήμητρα

Xatzidou-Pavlou
H Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια και σύντομα θα γίνουν γονείς. Όπως έγινε γνωστό η τραγουδίστρια περιμένει κοριτσάκι και ήδη διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Το ζευγάρι που βρέθηκε καλεσμένο στο «Τhe 2night show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου μίλησε για την πρώτη φορά που είδαν ο ένας τον άλλον σε ένα γυμναστήριο και πως στη συνέχεια έκαναν προπονήσεις μαζί, αλλά και τον τρόπο που ο Ετεοκλής της ζήτησε να πάνε να περπατήσουν μια μέρα μετά την προπόνηση και κατέληξαν να μιλάνε ασταμάτητα για τρεις ώρες.

Όπως είπαν από την αρχή της σχέσης τους ήθελαν να κάνουν παιδί ενώ αποκάλυψαν και πώς έμαθαν ότι η Ελένη ήταν έγκυος. «Είχα πάει με πόνους στην κοιλιά στο νοσοκομείο και όταν χρειάστηκε να κάνω ακτινογραφία με ρώτησαν αν υπάρχει ενδεχόμενο εγκυμοσύνης. Για να σιγουρευτώ έκανα τεστ εγκυμοσύνης και σύντομα η νοσοκόμα μας ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα».

Το ζευγάρι θα παντρευτεί με πολιτικό γάμο τον Ιούνιο και αποκάλυψε ότι το όνομα που θα δώσουν στη μικρή τους είναι Μελίτα – Δήμητρα. Το Μελίτα είναι ένα όνομα που επέλεξαν οι ίδιοι για την κόρη τους και προέρχεται από την «Αγία Μελιτίνη, μελιστάλαχτη», ανέφερε συγκεκριμένα η Ελένη Χατζίδου. Ενώ το δεύτερο όνομα της θα είναι Δήμητρα ονομάζεται η μητέρα του Ετεοκλή και θέλουν να την τιμήσουν.

Χατζίδου- Παύλου: Αυτό το όνομα θα δώσουν στην κόρη τους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης