Μια αξέχαστη πρεμιέρα με... οσκαρικές εμφανίσεις είχε η εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου την Τρίτη που μας πέρασε. Αν και το χθεσινό, δεύτερο σόου, ήταν απολαυστικό, κανείς δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του, τις φιγούρες του Λάκη, του Πέτρου και του Παύλου με τα μαύρα «κοστούμια-φούστες», μιμούμενοι τον πολυτάλαντο Μπίλι Πόρτερ στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ.
Ο γνωστός δημιουργός ανδρικών ενδυμάτων Τάκης Γιαννέτος, ετοίμασε ειδικά για την πρεμιέρα ό,τι καλύτερο μπορούσε για τον Λάκη Λαζόπουλο και τους δύο ηθοποιούς Πέτρο Φιλιππίδη και ΠαύλοΧαϊκάλη.
Ο Τάκης Γιαννέτος αντιπροσωπεύει την τέταρτη γενιά της οικογενειακής επιχείρησης Giannetos, ο οποίος σπούδασε στη διάσημη σχολή Marangoni, από όπου έχουν αποφοιτήσει τα πιο τρανταχτά ονόματα της παγκόσμιας σκηνής της μόδας.
Οι φωτογραφίες αποτυπώνουν το ευχάριστο κλίμα που επικράτησε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους, λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ».
Ο Τάκης Γιαννέτος «μεταμορφώνει» τον Λάκη Λαζόπουλο
Ο Παύλος Χαϊκάλης προβάρει το κοστούμι - φούστα που έκανε πάταγο στα Όσκαρ
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.