Κινεζικό κανάλι «έσβησε» τη Lady Gaga από τη μετάδοση των Όσκαρ

Κινεζικό κανάλι «έσβησε» τη Lady Gaga από τη μετάδοση των Όσκαρ

Χρήστες των κινεζικών social media συνδέουν την απόφαση αυτή με τη συνάντηση που είχε η Lady Gaga με τον Δαλάι Λάμα το 2016

gaga-fto1
Οργή έχει προκαλέσει στην Κίνα η απόφαση των υπευθύνων ενός καναλιού να «σβήσουν» το πρόσωπο της Lady Gaga από τη μετάδοση των βραβείων Όσκαρ.

Σύμφωνα με την εικόνα που κυκλοφορεί στα κινεζικά social media το κανάλι Mango TV όταν ήρθε η ώρα να μεταδώσει τη στιγμή της απονομής του Όσκαρ Α΄ Γυναικείου Ρόλου, που κατέληξε στην Ολίβια Κόλμαν για το «The Favourite» του Γιώργου Λάνθιμου, το πρόσωπο της Lady Gaga είχε θολωθεί.

Η θολωμένη και η πραγματική εικόνα:

gaga-fto1
gaga-fto2


Χρήστες των κινεζικών social media υποστηρίζουν ότι το κανάλι πήρε την απόφαση αυτή επειδή το 2016 η Lady Gaga είχε συναντήσει τον Δαλάι Λάμα.

Κλείσιμο
Η συνάντηση των δύο είχε γίνει σε συνέδριο που είχε διοργανωθεί στις ΗΠΑ το 2016 προκαλώντας, τότε, την αντίδραση και των κινεζικών αρχών.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι υπεύθυνοι του Mango TV πήραν την απόφαση αυτή χωρίς να προηγηθεί κάποια άνωθεν παρέμβαση αλλά για να προλάβουν τυχόν πολιτικά προβλήματα για τους ίδιους.


gaga-fto3


Το εν λόγω κανάλι, πάντως, λογόκρινε και την ομιλία του νικητή του Όσκαρ Α΄ Ανδρικού Ρόλου Ραμί Μάλεκ όταν αυτός αναφέρθηκε στους «γκέι άνδρες» με το κανάλι να μεταδίδει στη μετάφραση τις λέξεις «ειδική ομάδα».

Δείτε βίντεο: Κινεζικό κανάλι «έσβησε» τη Lady Gaga από τη μετάδοση των Όσκαρ
Κινεζικό κανάλι «έσβησε» τη Lady Gaga από τη μετάδοση των Όσκαρ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης