«Βασιλική» συνάντηση στα Bafta: Τετ α τετ της Κέιτ Μίντλετον με την Ολίβια Κόλμαν

«Βασιλική» συνάντηση στα Bafta: Τετ α τετ της Κέιτ Μίντλετον με την Ολίβια Κόλμαν

Ως Ελληνίδα θεά και φορώντας τα σκουλαρίκια της Νταϊάνα εμφανίστηκε η Κέιτ Μίντλετον

kate-olivia-ena
Bασιλικό άρωμα είχε η τελετή απονομή των βραβείων BAFTA με την Δούκισσα του Κέιμπριτζ να κλέβει την παράσταση φορώντας μία υπέροχη λευκή τουαλέτα εμπνευσμένη από την Αρχαία Ελλάδα.

Η Κέιτ Μίντλετον ήταν εκθαμβωτική στην 72η τελετή απονομής των βραβείων της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου (BAFTA) που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο.

Τα φλας άστραψαν μόλις εμφανίστηκε η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ στο κόκκινο χαλί. Μ΄έναν υπέροχο κότσο, η Δούκισσα του Κέμπριτζ φόρεσε ένα λευκό βραδινό φόρεμα που αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

bafta-kate-middleton


Η βραδινή τουαλέτα άφηνε ακάλυπτο τον ένα της ώμο.

Κλείσιμο
Η Κέιτ έφερε ένα χολιγουντιανό αέρα στα βραβεία BAFTA φορώντας την πανέμορφη λευκή τουαλέτα με την υπογραφή του διάσημου οίκου Αlexander McQueen.

Aποθεώνοντας το κλασικό στυλ, το φόρεμα από σιφόν αγκαλιάζει το μπούστο και την λεπτή μέση της Δούκισσας του Κέιμπριτζ με την φούστα να αγγίζει σχεδόν το πάτωμα....

Τα λουλούδια που κοσμούν τον ένα ώμο της προσδίδουν φινέτσα. Το σύνολο συμπληρώνουν τα παπούτσια Jimmy Choo «Romy» , τα μαργαριταρένια σκουλαρίκια της πριγκίπισσας Νταιάνα κι ένα διαμαντένιο βραχιόλι το οποίο δανείστηκε από τη βασίλισσα Ελισάβετ.



Οι γόβες που λαμπυρίζουν κοστίζουν 525 λίρες, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της «Daily Mail» και προσθέτει:  «Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Royal Albert Hall στο Λονδίνο, η εκθαμβωτική Κέιτ Μίντλετον δικαίως απέσπασε το βραβείο της πιο καλοντυμένης παρουσίας στην τελετή αν και η «Βασίλισσα Άννα» του Λάνθιμου, Ολίβια Κόλμαν ήταν αυτή που κέρδισε ένα από τα πιο σημαντικά βραβεία της βραδιάς».

Μετά την απονομή των βραβείων η Κόλμαν και η 37χρονη Κέιτ, μητέρα τριών παιδιών, αντάλλαξαν χαμόγελα και φιλοφρονήσεις:



Η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Ευνοούμενη» απέσπασε το βραβείο πρώτου γυναικείου ρόλου, ενώ συνολικά η ταινία του Έλληνα σκηνοθέτη κέρδισε επτά βραβεία. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης