Grammys vs Bafta: Ποιο «κόκκινο χαλί» ξεχώρισε - Δείτε τις πιο ενδιαφέρουσες παρουσίες

Grammys vs Bafta: Ποιο «κόκκινο χαλί» ξεχώρισε - Δείτε τις πιο ενδιαφέρουσες παρουσίες

Lady Gaga, Τζένιφερ Λόπεζ και Κάιλι Τζένερ ή Ολίβια Κόλμαν, Γκλεν Γκλόουζ και Κέιτ Μίντλετον;

jlo-gaga-ekso
Δύο μεγάλες διοργανώσεις εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Κυριακής σε Λονδίνο και Λος Άντζελες, όπου απονεμήθηκαν τα βραβεία του βρετανικού κινηματογράφου Bafta και τα μουσικά βραβεία Grammys αντίστοιχα.

Πέρα από τα αυτά καθεαυτά τα βραβεία όμως, το ενδιαφέρον του στρέφεται εξίσου στο «κόκκινο χαλί», από όπου παρελαύνουν όχι μόνο οι νικητές και οι υποψήφιοι, αλλά όλοι οι σελέμπριτις που είναι καλεσμένοι στην κάθε τελετή.

Το κόκκινο χαλί των βρετανικών βραβείων που απονεμήθηκαν το βράδυ της Κυριακής (ώρα Ελλάδος), επισκίασε η παρουσία της Κέιτ Μίντλετον. Η Δούκισσα του Κέμπριτζ εμφανίστηκε στο πλευρό του πρίγκιπα Ουίλιαμ, πραγματοποιώντας μια «βασιλική» εμφάνιση με μια άσπρη, μακριά τουαλέτα με έναν ώμο, σε αρχαιοελληνικό στυλ. Όλοι μίλησαν για την «επόμενη βασίλισσα», ενώ και η ίδια συνομίλησε με τους πρωταγωνιστές της βραδιάς και έδειξε να το καταδιασκεδάζει.
bafta-kate-middleton

Η εντυπωσιακή λευκή τουαλέτα της ήταν δημιουργία του οίκου Alexander McQueen ενώ τα σκουλαρίκια πέρλες που επέλεξε να φορέσει ανήκαν στην πριγκίπισσα Νταϊάνα, που τα είχε φορέσει σε συναυλία στο Άλμπερτ Χολ το 1991, όπως παρατήρησαν οι ειδικοί επί του βασιλικού οίκου της Μεγάλης Βρετανίας.



Κλείσιμο

Η Ολίβια Κόμαν επίσης ξεχώρισε με την αξιοπρεπή ασπρόμαυρη τουαλέτα της, ενώ η Ρέιτσελ Βάις μάλλον απογοήτευσε με την αρκετά εξεζητημένη επιλογή της, που θεωρήθηκε και αρκετά «φορτωμένη».

bafta-olivia-colman


bafta-Rachel-Weisz
Η Ρέιτσελ Βάις με το βραβείο β' γυναικείου ρόλου για το The Favourite του Γιώργου Λάνθιμου


Στο κόκκινο χαλί των Bafta είδαμε ακόμα την κομψότατη Γκλεν Κλόουζ, την επίσης πολύ κομψή Κέιτ Μπλάνσετ, τον Σπάικ Λι με τα... πρωτότυπα παπούτσια, την Μάργκοτ Ρόμπι με ατυχέστατη επιλογή, την πάντα σέξι Σάλμα Χάγιεκ και πολλούς άλλους.

bafta-glenn-glose
bafta-kate-blancet
bafta-salma-hayek


bafta-margot-robbie




bafta-spike-lee
Τα «ολόχρυσα» παπούτσια του Σπάικ Λι
bafta-claire-foy
bafta-melissa-macerthy
bafta-nansy-garcia
bafta-octavia-spenser
bafta-amy-admas
bafta-diana-krouger
bafta-lilly-colins

Λίγες ώρες αργότερα, ξημερώματα ώρα Ελλάδος, απονεμήθηκαν τα Grammys στο Λος Άντζελες. Σε ένα εντελώς διαφορετικό ύφος από τα Bafta, στο κόκκινο χαλί των μουσικών βραβείων είδαμε πολύ πιο εξεζητημένες παρουσίες, όπως αυτής της... ακατανόητης επιλογής της Κάιλι Τζένερ!

grammy-kylie-jenner


Αντίστοιχα «πρωτότυπες» εμφανίσεις από την ράπερ Cardi B που μοιάζει με παγώνι, ή με ανθισμένο λουλούδι και την Χάιντι Κλουμ, που φόρεσε κάτι σαν φτερά στο φόρεμά της.

grammys-cardi-b
grammys-heidi-clum


grammy-cate-perry
grammy-j-lo-dyo
grammy-Miley-Cyrus
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης