Σίσσυ Χρηστίδου: Του Θέμου του χρωστάω πάρα πολλά

Sissi_Xristidou

«Τα συναισθήματά μου είναι βαριά... Τον έχω μέσα στην καρδιά μου. Ταυτίζομαι περισσότερο με όλους αυτούς που τον αγαπάνε», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου, μέσα από την εκπομπή της αποχαιρέτησε τον Θέμο... Η παρουσιάστρια, μίλησε για την συνεργασία της μαζί του, για τα πρώτα της βήματα, αλλά και πως το έμαθε! Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων είπε:

«Ξύπνησε ο μικρός ο γιος μου, ανέβηκα πάνω... κατέβηκα κάτω στο σαλόνι είδα στο κινητό μου 23 κλήσεις αναπάντητες και άπειρα μηνύματα! Μου φαίνεται σαν ψέμα. Ακόμα δεν το χωράει το μυαλό μου. Όταν άνοιξα τα μηνύματα είδα ότι έφυγε ο Θέμος Αναστασιάδης! Δεν ήξερα ότι ήταν άρρωστος... Ήταν η αρχή μου, δούλεψα μαζί του μισή σεζόν! Του χρωστάω πάρα πολλά... Δεν είχαμε στενή προσωπική επαφή, ήταν όμως προσιτός που πάντα μπορούσαμε να του πούμε ότι θέλαμε. Τα συναισθήματά μου είναι βαριά... Τον έχω μέσα στην καρδιά μου. Ταυτίζομαι περισσότερο με όλους αυτούς που τον αγαπάνε. Είμαι πολύ στεναχωρημένη κυρίως για την οικογένειά του γιατί τα παιδιά του είναι μακριά. Αφήνει πίσω του μια τεράστια δημοσιογραφική κληρονομιά. Ήτανε πολύ μικρός. 61 ετών είναι πολύ μικρός. Δεν ήταν η στιγμή του».

H Σίσσυ Χρηστίδου αποχαιρετά τον Θέμο Αναστασιάδη

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Βασικά...

Τα πάντα.. Αν δεν ήταν αυτός δεν θα σε ήξερε κάνεις, ούτε και θα παντρευοσουν τον άντρα σου όπως και δεν θα ζούσες την τωρινή ζωή σου σε αυτό το επίπεδο. Να τον θυμάσαι και να τον μνημονεύεις για την ζωή που κάνεις.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

polanski

Ο σκηνοθέτης ισχυρίζεται ότι ο ανταγωνισμός τους στη «μάχη» για τα Όσκαρ το 2003 είχε ως αποτέλεσμα να «ξεθαφτεί» η παλιά υπόθεση της αποπλάνησης της 13χρονης, που είχε οδηγήσει στην «απόδρασή» του από την αμερικανική δικαιοσύνη το 1977