Η Κέιτ Μπλάνσετ αποκαλύπτει την απίστευτη συμβουλή που της ζήτησε ο πρίγκιπας Φίλιππος

Η Κέιτ Μπλάνσετ αποκαλύπτει την απίστευτη συμβουλή που της ζήτησε ο πρίγκιπας Φίλιππος

Ο γνωστός για τις γκάφες του σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ άφησε εμβρόντητη τη διάσημη ηθοποιό – Το αποκάλυψε στην τηλεοπτική εκπομπή του Τζόναθαν Ρος 

blanchett
Στο παρελθόν υποδύθηκε την βασίλισσα Ελισάβετ, προκάτοχο της σημερινής βασίλισσας της Μεγάλης Βρετανίας. Ο λόγος για τη διάσημη ηθοποιό, Κέιτ Μπλάνσετ, που έλαβε πρόσκληση να επισκεφθεί το Μπάκιγχαμ, γεγονός που απέδωσε στην ερμηνεία της, που άλλωστε της χάρισε και υποψηφιότητα για Όσκαρ.

Όμως, η βραβευμένη με δύο Όσκαρ ηθοποιός βίωσε μια... πρωτοφανή βασιλική εμπειρία, αποκαλύπτοντας το μάλλον αστείο αίτημα του γνωστού για τις γκάφες του πρίγκιπα Φίλιππου, συζύγου της βασίλισσας.

«Ήμασταν 12 άτομα και δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί με κάλεσαν. Έχοντας υποδυθεί τη βασίλισσα Ελισάβετ, καθόμουν δίπλα της, οπότε σκέφτηκα ότι προφανώς έχει δει την ταινία και θέλει να με ρωτήσει για την ερμηνεία της», ανέφερε η Μπλάνσετ στην εκπομπή του Τζόναθαν Ρος στο ITV.

Δίπλα της καθόταν επίσης και ο Φίλιππος. «Άκουσα ότι είσαι ηθοποιός;», τη ρώτησε και χωρίς να περιμένει απάντηση συμπλήρωσε: «Μου έδωσαν ένα DVD player για τα Χριστούγεννα και δεν ξέρω πώς να το δουλέψω, αν πρέπει να βάλω το πράσινο ή το κόκκινο καλώδιο».

«Με κάλεσε σε γεύμα για να μου πει πώς θα λειτουργήσει το DVD player», σκέφτηκε εκείνη την ώρα, ξεσπώντας στα γέλια για το αίτημα του πρίγκιπα. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης