Η Πάρις Τζάκσον απολογείται στους ομοφυλόφιλους για εξώφυλλο που έκανε στη Σιγκαπούρη

Η Πάρις Τζάκσον απολογείται στους ομοφυλόφιλους για εξώφυλλο που έκανε στη Σιγκαπούρη

Δέχθηκε επικρίσεις γιατί έκανε φωτογράφιση για ένα περιοδικό που κυκλοφορεί σε μια χώρα όπου το σεξ μεταξύ ομοφυλοφίλων είναι παράνομο – Έσβησε τη φωτογραφία του εξωφύλλου από τον λογαριασμό της στο Instagram

paris_cover
Να απολογηθεί αναγκάστηκε η Πάρις Τζάκσον, που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις για το εξώφυλλο που έκανε για το περιοδικό Harper's Bazaar της Σιγκαπούρης.

Αιτία των επικρίσεων είναι το γεγονός ότι το μοντέλο και κόρη του Μάικλ Τζάκσον έκανε εξώφυλλο για περιοδικό χώρας όπου το σέξ ανάμεσα σε ομοφυλόφιλους είναι απαγορευμένο.

Η Πάρις Τζάκσον έσβησε την ανάρτηση του εξωφύλλου που είχε βάλει στο προφίλ της στο Instagram λέγοντας: «Δεν θέλω να είμαι υποκριτική ή να πληγώσω κάποιον».


Ο σάλος για το εξώφυλλο ήρθε ένα μήνα αφότου η κόρη του Μάικλ Τζάκσον επιβεβαίωσε στους φανς της ότι είναι bisexual.

Κλείσιμο
Ως εκ τούτου, η εμφάνισή της στο εξώφυλλο του περιοδικού επικρίθηκε ως υποκριτική, ενώ μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας αντέδρασαν στο γεγονός ότι η Πάρις Τζάκσον δεν αναφέρθηκε στο ζήτημα κατά τη συνέντευξή της.

Η Πάρις απάντησε στις επικρίσεις λέγοντας ότι είναι «ευγνώμων» για την ευκαιρία που της δόθηκε να εμφανιστεί στο εξώφυλλο, αλλά δεν γνώριζε τους νόμους για τους ομοφιλόφυλους στη χώρα, προσθέτοντας ότι η αγάπη της για την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ προηγείται της αγάπης της για τη μόδα.

Πάντως, σε επόμενες αναρτήσεις της στο twitter, υποστήριξε την απόφασή της να εμφανιστεί στο εξώφυλλο λέγοντας ότι θα ήταν ένα βήμα μπροστά για μια χώρα με τόσο συντηρητικές απόψεις.


Επίσης, υποστήριξε ότι το εξώφυλλο δεν προοριζόταν για το τεύχος της Σιγκαπούρης, αλλά για «διάφορες» χώρες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης