Η Ριάνα γράφει ιστορία: Η πρώτη μαύρη γυναίκα στο εξώφυλλο «του τεύχους της χρονιάς» της βρετανικής Vogue

Η Ριάνα γράφει ιστορία: Η πρώτη μαύρη γυναίκα στο εξώφυλλο «του τεύχους της χρονιάς» της βρετανικής Vogue

Riana
Η Rihanna είναι η πρώτη μαύρη γυναίκα που φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο της βρετανικής έκδοσης της «Vogue», στο «τεύχος της χρονιάς», όπως χαρακτηρίζεται στον κόσμο της μόδας το τεύχος του Σεπτεμβρίου. Με φωτογράφο τον Nick Knight και με τον Edward Enninful, διευθυντή του περιοδικού, να έχει επιμεληθεί το styling, η Rihanna φορά μία ροζ «Prada» δημιουργία από τούλι, πορτοκαλί γάντια και μία περίτεχνη σύνθεση από άνθη στο κεφάλι του καλλιτέχνη Azuma Makoto.

Ξεχωρίζουν τα πολύ λεπτά, σε στιλ Marlene Dietrich, φρύδια και το σκούρο σε απόχρωση βατόμουρου κραγιόν από τη δική της σειρά καλλυντικών, «Fenty Beauty». Για τις εσωτερικές σελίδες του περιοδικού, η 30χρονη τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε επίσης με φλοράλ δημιουργίες, όπως ένα ροζ τζάκετ «Alexander McQueen» και ένα φόρεμα «Noir Kei Ninomiya».

«Πάντα ήξερα ότι έπρεπε να είναι η Rihanna», γράφει ο Enninful στο editorial. «Ένα ατρόμητο είδωλο της μουσικής βιομηχανίας και επιχειρηματίας, όσον αφορά τον ισχυρό συνδυασμό μόδας και διασημότητας, κανείς δεν τα καταφέρνει καλύτερα. Ανεξάρτητα από το πόσο απαιτητικό είναι το στυλ, ή πειραματική η διάθεση, δεν την χάνεις ποτέ στις εικόνες. Είναι πάντα η Rihanna», σημειώνει ο Edward Enninful. «Και υπάρχει ένα μάθημα για όλους μας σε αυτό. Και υπάρχει και ένα μάθημα για τη “Vogue” σε όλο αυτό, επίσης: Προσλάβετε περισσότερους “έγχρωμους” ανθρώπους», αναφέρει. Το τεύχος Σεπτεμβρίου της «Vogue», το «Big Fashion Issue» είναι το πιο μεγάλο και πολυτελές της χρονιάς.

«Επιτέλους συνεργάστηκα με τον Nick Knight για πρώτη φορά! Μύθος», έγραψε η Rihanna στη σελίδα της στο Instagram αναφερόμενη στον δημοφιλή Άγγλο φωτογράφο.

Κλείσιμο

SEPTEMBER ISSUE!!! @britishvogue I’m so honored to be on the cover of your first September issue with British Vogue @edward_enninful Thank you for considering me!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri) στις

September issue @britishvogue . I finally got to work with @nick_knight for the first time! Legend. @edward_enninful get yours on Aug. 3

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης