Οι Πυξ Λαξ στο ΟΑΚΑ για τα 30 τους χρόνια

Οι Πυξ Λαξ στο ΟΑΚΑ για τα 30 τους χρόνια

Μεγάλη η προσέλευση του κοινού στη μοναδική αυτή συναυλία του θρυλικού συγκροτήματος των Πυξ Λαξ που γιορτάζουν 30 χρόνια παρουσίας και δημιουργίας 

pyxlax
Οι Πυξ Λαξ έχουν ετοιμάσει απόψε μία μοναδική βραδιά για όλους τους θαυμαστές τους και τους λάτρεις του ελληνικού ροκ στο ΟΑΚΑ. Οι φίλοι του θρυλικού συγκροτήματος θα γιορτάσουν τα 30 χρόνια παρουσίας των Πυξ Λαξ και η συμμετοχή φαίνεται πως έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.


Ο Μπάμπης Στόκας και ο Φίλιππος Πλιάτσικας ανεβαίνουν στη σκηνή λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου «Μία Ημέρα Πριν Το Χειμώνα» ενός album που δημιουργήθηκε μετά από 15 χρόνια δισκογραφικής σιγής και περιλαμβάνει τραγούδια όπως τα «Το Άσπρο Μου Πουκάμισο» και «Τα Καταφέραμε (...για την Ιόλη)», που ήδη φιγουράρουν στη λίστα με τα μεγάλα τους hits.


Στην μεγάλη γιορτή για τα 30 χρόνια του καλύτερου γκρουπ στην ιστορία του ελληνικού ροκ, ο Μπάμπης και ο Φίλιππος θα ερμηνεύσουν αγαπημένα τραγούδια, ενώ η μπάντα θα απαρτίζεται από μουσικούς που βρέθηκαν από την αρχή δίπλα στους Πυξ Λαξ: τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο (ηλεκτρική κιθάρα), τον Γιώργο Γιαννόπουλο (τύμπανα), τον Νίκο Γιαννάτο (μπάσο) τον Νίκο Σάλτα (πλήκτρα) και τον Χάρη Μιχαηλίδη (ηλεκτρική κιθάρα).



video 1531458182



Κλείσιμο
video 1531458174



video 1531458190




Sequence 01




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης