Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου: Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ως υπουργός που... ζητάει συγγνώμη!

Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου: Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ως υπουργός που... ζητάει συγγνώμη!

Λίγο πριν αποχωρήσει οριστικά από το αξίωμά του, εκφράζει μια εκ βαθέων και ειλικρινή συγγνώμη προς όλους, αλλά κυρίως προς τον ελληνικό λαό - Παραδέχεται λάθη, υποσχέσεις που δεν κράτησε, ψέματα που είπε

4416824
Με έναν ομολογουμένως πρωτότυπο τρόπο γιορτάστηκε σήμερα στη Βουλή, η Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου. Στην αίθουσα της Γερουσίας, ανέβηκε θεατρική παράσταση με πρωταγωνιστή τον Γεράσιμο Σκαδαρέση.

Το έργο που απόλαυσαν οι παρευρισκόμενοί πολιτικοί ήταν το βραβευμένο από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών θεατρικό έργο «Εκτός ύλης» του Κώστα Λεϊμονή.

Στις πρώτες σειρές της αίθουσας κάθονταν ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Βαρεμένος, αρκετοί βουλευτές αλλά και η σύζυγός του Γεράσιμου Σκιαδαρέση, Μπέσσυ Μάλφα.

Πιο συγκεκριμένα, η παράσταση εκτυλίσσεται στο ελληνικό κοινοβούλιο, όπου ένας υπουργός, λίγο πριν αποχωρήσει οριστικά από το αξίωμά του, εκφράζει μια εκ βαθέων και ειλικρινή συγγνώμη προς όλους, αλλά κυρίως προς τον ελληνικό λαό. Ο πολιτικός παραδέχεται λάθη, και υποσχέσεις που δεν κράτησε και ψεύδη που είπε.

Η παράσταση παρουσιάστηκε σε συνεργασία με τις δύο ερασιτεχνικές ομάδες της Βουλής υπό την καθοδήγηση του σκηνοθέτη των Theater Labs Μπάμπη Αρώνη.

Δείτε φωτογραφίες: 


Κλείσιμο
4416824
4416814
4416809
4416775
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης