Ο πρώην παίκτης του survivor λίγο πριν κλείσει η εκπομπή «Εδώ» ρωτήθηκε από την Ντορέττα Παπαδημητρίου τι θα κάνει τα Χριστούγεννα.
«Θα πάω στη Χίο με το κορίτσι μου», είπε. «Ποιο είναι το κορίτσι σου;», ρώτησε η παρουσιάστρια. «Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη», απάντησε αφήνοντάς τους όλους με ανοιχτό το στόμα.
Οι φίλοι και οι συνεργάτες τους αφήνουν συνεχώς υπονοούμενα για επικείμενη σχέση τους.
Εδώ και καιρό «οργιάζουν» οι φήμες που θέλουν τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να είναι ζευγάρι.
Κλείσιμο
Οι δύο τους πραγματοποιούν τακτικά δημόσιες εμφανίσεις, ωστόσο κανείς από τους δύο δεν είχε ποτέ παραδεχτεί ή διαψεύσει τις φήμες.
Πώς η ανακύκλωση αποτσίγαρων μπορεί να μειώσει τη ρύπανση και πώς η METRO, μέσα από τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα #gopafree, συμβάλλει έμπρακτα σε αυτή την προσπάθεια
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.