Τα έσπασαν Έλληνες και Άραβες στη συναυλία του Ρέμου στο Nammos

Τα έσπασαν Έλληνες και Άραβες στη συναυλία του Ρέμου στο Nammos

Ναργιλέδες, χορεύτριες της κοιλιάς και καμήλες έδωσαν αραβικό χρώμα στο νησί των ανέμων - Οι θεατές ήπιαν κρασιά και σαμπάνιες αξίας έως 72.000 ευρώ

Τα έσπασαν Έλληνες και Άραβες στη συναυλία του Ρέμου στο Nammos
Σε ένα μικρό «χαλιφάτο» με τέντες βεδουίνων να κυριαρχούν στον χώρο και κρεμαστούς πολυέλαιους μεταμορφώθηκε το βράδυ της Παρασκευής το Nammos για τη δεύτερη και πολυσυζητημένη συναυλία του Αντώνη Ρέμου. 

Ο τελευταίος εμφανίστηκε στη σκηνή στις 4.15 το πρωί, όταν πια όλοι περίμεναν να ακούσουν τα σουξέ του, ενώ σε ρόλο κονφερασιέ τον καλωσόρισε στην σκηνή ο κοσμηματοπώλης Κώστας Καίσαρης.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής αφού καλωσόρισε το κοινό του, χρησιμοποίησε τη φράση «ο δολοφόνος επιστρέφει πάντα στον τόπο του εγκλήματος» και ξεκίνησε να ερμηνεύει μέσα σε αποθέωση όλες του τις μεγάλες επιτυχίες.

Κλείσιμο
Οι δεκάδες ναργιλέδες είχαν γεμίσει την ατμόσφαιρα με ένα έντονο άρωμα ενώ οι τυχεροί θαμώνες απόλαυσαν ένα μενού που κόστιζε για τα πρώτα τραπέζια 500 ευρώ το άτομο χωρίς ποτό.

Πριν από αυτόν είχαν «ζεστάνει» την ατμόσφαιρα οι δύο τραγουδιστές που ήρθαν από τις αραβικές χώρες, ο Τούρκος Μουσταφά Σαντάλ και ο Λιβανέζος Ραγκέμπ Αλάμα... ο οποίος ερμήνευσε στα αραβικά τη μεγάλη επιτυχία της Πάολα «Φταις». 

Στα πρώτα τραπέζια τα οποία είχαν καταληφθεί από γνωστές λιβανέζικες επιχειρηματικές οικογένειες, όπως είναι οι Ζέιν και οι Χούρι, ο χορός και το κέφι ήταν αμείωτα. Ο Αντώνης Ρέμος έκανε πλάκες από το μικρόφωνο σε όλους του φίλους του, την ίδια στιγμή που ο Αιγύπτιος κροίσος Ναγκίμπ Σαουίριφ δεν δίστασε να ανέβει ακόμα και πάνω στο τραπέζι.

Η βραδιά, με κρασιά και σαμπάνιες αξίας έως και 72.000 ευρώ, τελείωσε ως συνήθως ετά τις έξι το πρωί, μόνο που αυτή τη φορά η εντυπωσιακή σκηνή που είχε στηθεί δεν ήταν μέσα στη θάλασσα οπότε έλειψαν οι συνηθισμένες βουτιές των πιο θαρραλέων. 

Οι εισπράξεις κινήθηκαν σε σαφώς χαμηλότερα επίπεδα από αυτά της συναυλίας του Ρέμου με τον Ραμαζότι, και ως είθισται κλιμάκιο της ΑΑΔΕ ήταν εκεί για να εισπραχθεί άμεσα ο φόρος που αναλογεί στο κράτος.









Ο Άραβας κροίσος Ταφίκ Χούρι





Μαζική η παρουσία ναργιλέδων



Ο Λεωνίδας Φωτεινόπουλος που παντρεύτηκε την Ταμάρα Ζειν 





Στην πρώτη σειρά ο Άραβας κροίσος Ταφίκ Χούρι






Σε ρόλο DJ ο κοσμηματοπώλης Κώστας Καίσαρης



Η Εμυ Λιβανίου με τη φίλη της Χριστίνα Παπανικολάου 



Στα πρώτα καθίσματα και ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκις



Η Κατερίνα Μονογιού με ροζ φόρεμα







Ο Αιγύπτιος Ναγκίμπ Σαουρίς




Ο Ηλίας Ψινάκις διασκέδασε με την ψυχή του









Ο τιμοκατάλογος της βραδιάς










Οι καμήλες που μεταφέρθηκαν ειδικά για τη βραδιά


















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης