Ο George Michael δεν είναι πια κοντά μας. Έφυγε από τη ζωή, ανήμερα των Χριστουγέννων, της γιορτής που από το 1984 μέχρι και σήμερα, «ντύνει» μουσικά το τραγούδι «Last Christmas». Η είδηση του θανάτου του εμβληματικού καλλιτέχνη βύθισε σε θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο αλλά και τους θαυμαστές του σε όλον τον πλανήτη.
Στο πρώτο live μετά τα Χριστούγεννα, οι κριτές του talent show «Rising Star», τίμησαν τη μνήμη του George Michael ερμηνεύοντας όλοι μαζί το «Last Christmas».
Ο Αντώνης Ρέμος, ο Κώστας Μακεδόνας, η Δέσποινα Βανδή και ο Χρήστος Μάστορας ερμήνευσαν όλοι μαζί το αγαπημένο τραγούδι.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.