Το κορίτσι του George Michael στο «Last Christmas» μιλάει για την απώλειά του

Το κορίτσι του George Michael στο «Last Christmas» μιλάει για την απώλειά του

Η Debbie Killingback, βρέθηκε, χθες, έξω από το σπίτι του τραγουδιστή, στο Λονδίνο, για να αποτίσει φόρο τιμή στη μνήμη του μαζί με θαυμαστές του

Το κορίτσι του George Michael στο «Last Christmas» μιλάει για την απώλειά του
Η Debbie Killingback, η μελαχρινή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στο video clip του «last Christmas» και υποδύεται την αγαπημένη του George Michael, βρέθηκε, χθες, έξω από το σπίτι του τραγουδιστή, στο Λονδίνο, για να αποτίσει φόρο τιμή στη μνήμη του μαζί με θαυμαστές του. 

Μιλώντας, η ξανθιά σήμερα γυναίκα για τον George Michael δήλωσε πως ήταν ένας αξιαγάπητος και απλός άνθρωπος με τον οποίο έκανε ακόμα και σήμερα παρέα.

Κλείσιμο
«Πηγαίναμε έξω και χορεύαμε μέχρι τέλους. Μια νύχτα χορεύαμε μαζί ως το πρωί», είπε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους. Για το τραγούδι και το βίντεο κλιπ που πρωταγωνιστούσε ως μελαχρινή ενζενί και αγαπημένη των Wham! είπε πως από δω και στο εξής το συγκεκριμένο τραγούδι θα θυμίζει σε όλους το δυσάρεστο γεγονός. 

«Προφανώς από δω και πέρα θα ακούμε το τραγούδι και θα σκεφτόμαστε τον George και τον χαμό του. Ήταν ένας θαυμάσιος μουσικός και έχουμε πολλές καλές στιγμές να θυμόμαστε από αυτόν» είπε η Debbie Killingback

Δείτε τις δηλώσεις της ηθοποιού:



Δείτε παρακάτω το video clip του «last Christmas»:




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης