Ο εκνευρισμός της Ελένης Βαΐτσου on camera

Ο εκνευρισμός της Ελένης Βαΐτσου on camera

Η ερώτηση που ενόχλησε την ηθοποιό

Ο εκνευρισμός της Ελένης Βαΐτσου on camera
Οι πρωταγωνιστές και οι συντελεστές της επιτυχημένης καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1, «Μπρούσκο», έδωσαν ραντεβού στον κινηματογράφο Δαναό, την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, όπου παρακολούθησαν μαζί με θαυμαστές της σειράς το πρώτο επεισόδιο της σειράς, που προβλήθηκε χτες.

Από την παρέα του «Μπρούσκου» δεν θα μπορούσε να λείπει η τηλεοπτική «Μελίνα», Ελένη Βαΐτσου. Όταν ερωτήθηκε από δημοσιογράφο για το αν θα βρίσκεται στη σειρά, η ηθοποιός δεν κατάφερε να κρύψει τον  εκνευρισμό της.

«Υπάρχει περίπτωση να με καλέσανε κατά λάθος σήμερα. Δεν ξέρω, έτσι όπως με ρωτάτε αν θα παίζω... δεν είμαι εδώ;», είπε η ηθοποιός.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης