H γυμνή «επανάσταση» της κόρης πρώην πρωθυπουργού της Γαλλίας στο «Lui»

H γυμνή «επανάσταση» της κόρης πρώην πρωθυπουργού της Γαλλίας στο «Lui»

Η Μαρί κρατά μία κιθάρα αποκαλύπτοντας το στήθος της  

H γυμνή «επανάσταση» της κόρης πρώην πρωθυπουργού της Γαλλίας στο «Lui»
Επειδή το μήλο θα πέσει κάτω από τη μηλιά, η Μαρί ντε Βιλπέν, κόρη πρώην πρωθυπουργού της Γαλλίας, πήρε όλες τις χάρες του πατρός της: Ψηλή και λυγερόκορμη προς μεγάλη ικανοποίηση του ανδρικού πληθυσμού.



Σε αντίθεση όμως με τον μπαμπά της, Ντομινίκ ντε Βιλπέν, πρώην πρωθυπουργό της Γαλλίας και πρωτοκλασάτο στέλεχος της γαλλικής δεξιάς, η 29χρονη Μαρί απεχθάνεται την πολιτική, λατρεύει όμως την κιθάρα.Αποκαλύπτοντας τη μεγάλη της αδυναμία στην μουσική, η Μαρί , κρατώντας μία κιθάρα, πόζαρε στο τελευταίο τεύχος του ανδρικού περιοδικού Lui με περιβολή σύγχρονης... Εύας κόβοντας την ανάσα. 

Κλείσιμο

    
Προς τέρψιν του ανδρικού πληθυσμού , η κόρη του ντε Βιλπέν αποκαλύπτει ένα από τα δύο σφριγηλά της στήθη κοιτώντας το φακό όλο νάζι με φόντο τον ποταμό Χάντσον στη Νέα Υόρκη. Αλλά και στις εσωτερικές σελίδες του περιοδικού, η 29χρονη Μαρί προσφέρει σέξι πόζες .


  
Η πρώτη δουλειά της ως μοντέλο ήταν το 2005 στη Νέα Υόρκη για λογαριασμό του περιοδικού ποικίλης ύλης «Elle». Tότε, η κόρη του ντε Βιλπέν χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο «Μαρί Στάις» πιθανότατα για να μην διαταράξει την πρωθυπουργική θητεία του μπαμπά της .

Η Μαρί έχει ήδη εργαστεί για μεγάλους οίκους, όπως ο Yves Saint Laurent,  ως το πρόσωπο της καμπάνιας του αρώματος «Ange ou Demon» (Άγγελος ή Δαίμονας).  




Το 2010,  πήρε την μεγάλη απόφαση να αρχίσει να χρησιμοποιεί το πραγματικό της όνομα. Εξαιτίας μιας χιονοθύελλας που την ανάγκασε να περιμένει επί ώρες στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης μέχρι να πραγματοποιηθεί η πτήση της, γνώρισε τα μέλη ενός ροκ συγκροτήματος. Δεν ήταν δύσκολο να την πείσουν να πάρει την κιθάρα της και να εμφανιστεί στη σκηνή με το ροκ συγκρότημα «PinkMist». Μετά τις ροκ εμφανίσεις, βρέθηκε στη δίνη κακεντρεχών σχολίων για την ανάρμοστη φιλία της με τη γνωστή αμφιφυλόφιλη Αμπερ Χερντ, νυν σύζυγο του διάσημου ηθοποιού Τζόνι Ντεπ. 


   
H Mαρί είναι ένα από τα τρία παιδιά που απέκτησε ο Ντομινίκ Ντε Βιλπέν με την πρώην σύζυγό του, Μαρί Λορ λε Γκε.

Το 2011 , η μητέρα των παιδιών του ανακοίνωσε το διαζύγιο του ζευγαριού. Όπως αναφέρει το περιοδικό "Lui", η πρωτότοκη κόρη του ντε Βιλπέν είναι μία από τις διασημότητες που δέχτηκε να ποζάρει με πολύ ελαφρά ρούχα για το ανδρικό περιοδικό. Μετά τη Λέα Σειντού, τη Ριάνα, την Κέιτ Μος και τη Λετίσια Κάστα, η Μαρί ντε Βιλπέν, με την καυτή εμφάνισή της, ανεβάζει το θερμόμετρο στα ύψη... ικανοποιώντας στον έπακρον τον ανδρικό πληθυσμό- εκτός από τον μπαμπά της. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης