Ηλίας Κόζας: «Αφού ζούμε, όλα καλά!»

Ηλίας Κόζας: «Αφού ζούμε, όλα καλά!»

Για το τροχαίο ατύχημα που είχε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Koza Mostra, Ηλίας Κόζας, μίλησε σε συνέντευξή του.

Ηλίας Κόζας: «Αφού ζούμε, όλα καλά!»
λα ξεκίνησαν όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο ίδιος, μαζί με τη σύντροφό του και δύο ακόμα συνεργάτες τους, συγκρούστηκε με άλλο όχημα στην προσπάθεια του οδηγού να αποφύγει ένα ζώο που βρισκόταν στη μέση του δρόμου.

Ο τραγουδιστής περιγράφει χαρακτηριστικά στην εφημερίδα Espresso: «Το αυτοκίνητο οδηγούσε ο σκηνοθέτης των βίντεοκλιπ μας Κυριάκος Νοχουτίδης, γιατί εγώ ήμουν πολύ κουρασμένος. Δίπλα του καθόταν η σύντροφός του και συνεργάτιδά μας, ενώ εγώ και η Χαρά ήμασταν στα πίσω καθίσματα. Εγώ και η Χαρά κοιμόμασταν, όπως και η σύντροφος του Κυριάκου. Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου όμως, όσοι είχαμε πέσει για ύπνο πεταχτήκαμε, αφού αισθανθήκαμε τη σφοδρή σύγκρουση. Τι είχε συμβεί; Ο Κυριάκος προκειμένου να αποφύγει ένα ζώο από τη μέση του δρόμου έκανε ελιγμό, το αυτοκίνητό μας έπεσε πάνω σε άλλο όχημα, με αποτέλεσμα μετά την πρόσκρουση να πέσουμε με σφοδρότητα στο διάζωμα που μας χώριζε από το αντίθετο ρεύμα, σχεδόν πλαγιομετωπικά. Το αμάξι ανατράπηκε, έφερε τούμπες και προσγειώθηκε πλάγια. Ξύπνησα από την πρόσκρουση, πάλευα να κρατήσω κόντρα με τα πόδια, ενώ με τα χέρια μου προσπαθούσα να κρατήσω τη Χαρά. Άρχισαν να βγαίνουν καπνοί από τους αερόσακους. Τρόμαξα».

Κλείσιμο
Όλα έγιναν στη διαδρομή από την Ορεστιάδα προς Αθήνα, με τελικό προορισμό τη Τζια, όπου το συγκρότημα θα έδινε μία συναυλία, η οποία τελικά ακυρώθηκε. Ο Ηλίας Κόζας, ο οποίος γλίτωσε με μερικούς μώλωπες μόνο, βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της αγαπημένης του, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ξάνθης, ενώ δήλωσε: «Ευτυχώς που τα παιδιά φορούσαν ζώνη ασφαλείας. Εγώ έχω γεμίσει μώλωπες, η Χαρά, όμως, έχει σπάσει τρία πλευρά και από τα θραύσματα των τζαμιών έχει μικρούς εξωτερικούς τραυματισμού. Αφού ζούμε, όλα καλά».

Διάβασε περισσότερα στο www.peoplegreece.com

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης