Καμία σχέση με το γάμο στη γαλλική ριβιέρα που της κόστισε πολλά εκατομμύρια ευρώ
Τι τραβάνε και αυτοί οι πλούσιοι με τους γάμους τους που πρέπει να τρέχουν από δημαρχείο σε δημαρχείο προκειμένου να επικυρώσουν την επίσημη δέσμευση τους.
Η κληρονόμος της F1, Ταμάρα Έκλεστοουν και ο σύζυγος της Τζέι Ρούτλαντ, (ξανα)βρέθηκαν ενώπιον δημάρχου αυτή τη φορά για να (ξανα)ενωθούν με τα ιερά (;) δεσμά του γάμου και φυσικά το ... (ξανα)γιόρτασαν αλλά πιο... ταπεινά αφού το τελευταίο γαμήλιο πάρτι που έκαναν στη γαλλική Ριβιέρα μετά τον επίσημο γάμο, τους κόστισε κατιτίς παραπάνω.
Το ζευγάρι έπρεπε να κάνει πολιτικό γάμο και στο Λονδίνο γιατί αλλιώς ο γάμος τους δεν θα είχε νομική ισχύ.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.