Λάκης Γαβαλάς: «Η ψυχή μου ξέρει πόσο σκούρα και γκρίζα είναι ακόμα»

Λάκης Γαβαλάς: «Η ψυχή μου ξέρει πόσο σκούρα και γκρίζα είναι ακόμα»

«Η φυλακή με άλλαξε, με έκανε πιο.. όχι ταπεινό με την έννοια της λέξης που πάντοτε ήμουν, πιο ταπεινός στα πιστεύω μου...»

Λάκης Γαβαλάς: «Η ψυχή μου ξέρει πόσο σκούρα και γκρίζα είναι ακόμα»
Έπειτα από 14 μήνες στη φυλακή, ο Λάκης Γαβαλάς είναι και πάλι ελεύθερος και χαλαρώνει με λίγους καλούς φίλους στο Ξυλόκαστρο. Στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποφυλάκισή του, ο γνωστός επιχειρηματίας μίλησε για τον εγκλεισμό του στη φυλακή.

«Εγώ ξεκινάω από το μηδέν, αλλά η Ελλάδα ξεκινάει από το 090, με ό,τι αυτό συνεπάγεται! Από εδώ και πέρα θα ασχολούμαι με τα οικονομικά και θα ζω οικονομικά» είπε στην κάμερα του Star προσθέτοντας: «Η ψυχή μου ξέρει πόσο σκούρα και γκρίζα είναι ακόμα». 

«Τρέμω μετά από τόσο καιρό να ξαναμιλάω μπροστά στις κάμερες. 
Καταρχήν πρέπει να ξεχάσω πάρα πολλά πράγματα και γι΄αυτό το λόγο ήρθα στο ησυχαστήριο το υποτιθέμενο εδώ» υπογράμμμισε.

«Αγαπάω την Ελλάδα γι΄αυτό δεν έφυγα ποτέ. Υποτίθεται ότι με έκλεισαν μέσα 14 μήνες, γιατί φοβόντουσαν ότι θα φύγω από τη χώρα μου.. Πάντοτε παρέμενα στην Ελλάδα, περίμενα και μου έκαναν τέσσερις συλλήψεις για να είναι πιο θεαματικό. Με θυσίασαν άδικα.

Εγώ έφτιαξα τέτοια έργα για να φιλοξενώ όσο γίνεται περισσότερους εργαζόμενους. Αυρταπαρνήθηκα πράγματα δικά μου. Δεν πήρα ποτέ ένα σκάφος. 30 χρόνια δεν έχω αγοράσει κάτι. Όλα τα έδινα στη δουλειά μου για να πάρω αυτήν την ανταμοιβή; Ήταν λίγο σκληρό». 

Κλείσιμο
Οι ολιγοήμερες διακοπές του Λάκη Γαβαλά στο Ξυλόκαστρο τελειώνουν, αφού στόχος του είναι να επιστρέψει στη δουλειά και να ξαναστήσει την εταιρία του. 

«Η φυλακή με άλλαξε, με έκανε πιο... όχι ταπεινό με την έννοια της λέξης που πάντοτε ήμουν, πιο ταπεινός στα πιστεύω μου, δηλαδή δεν πετάω πια στα σύννεφα, που αυτό θα ήταν καλό για να παροτρύνω κι άλλους ανθρώπους, με έχει γειωμένο, οπότε πατάω στη γη. Ούτε αποδημητικό πουλί αισθάνθηκα ποτέ, αλλά πουλί, ναι, αισθανόμουν που ήθελε να πετάει ελεύθερο. Αυτό μου το άλλαξε, με έκανε να πατάω στη γη».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης