Ελεύθερη δήλωσε πως είναι η Κόνι Μεταξά σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή, τονίζοντας παράλληλα ότι δέχεται φλερτ μόνο όταν είναι βαμμένη.
Η τραγουδίστρια έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» που προβλήθηκε την Τετάρτη 17 Ιουνίου, τονίζοντας πως αυτή την περίοδο δεν την ενδιαφέρει να δεσμευτεί, ενώ πρόσθεσε πως μεγαλώνοντας έχει πάψει να πιστεύει στον καλοκαιρινό έρωτα.
Όσο για το εάν τη φλερτάρουν οι άντρες σε δημόσιες εμφανίσεις της, η Κόνι Μεταξά απάντησε: «Άμα έχω βαφτεί» και συμπλήρωσε: «Είμαι ελεύθερη, δεν ψάχνω τον έρωτα. Υπάρχει ακόμα ο καλοκαιρινός έρωτας; Έχω να το νιώσω πολύ καιρό».
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς