Στη Βενετία ταξίδεψε η Πόπη Μαλλιωτάκη μαζί με τον γιο της για να παρακολουθήσουν το διάσημο καρναβάλι. Η τραγουδίστρια μοιράστηκε μερικές εικόνες από το ταξίδι της «στο πιο ρομαντικό μέρος του κόσμου», όπως χαρακτήρισε την ιταλική πόλη.
Στα στιγμιότυπα που δημοσίευσε στο Instagram η Πόπη Μαλλιωτάκη ποζάρει σε εμβληματικά σημεία της Βενετίας, άλλοτε μόνη της και άλλοτε με τον γιο της. «Στο πιο ρομαντικό μέρος του κόσμου», σχολίασε στη συνοδευτική λεζάντα της ανάρτησής της.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.