Στις απαιτήσεις του «Survivor» στάθηκε ο Μιχάλης Σηφάκης επισημαίνοντας ότι το αγωνιστικό σκέλος του παιχνιδιού προσομοιάζει περισσότερο σε μαραθώνιο παρά σε αγώνα ταχύτητας.
Ο παίκτης από την ομάδα των «Επαρχιωτών» μίλησε το βράδυ της Τρίτης 17 Φεβρουαρίου στην κάμερα λίγο πριν από το τελευταίο αγώνισμα ασυλίας. Ο Μιχάλης Σηφάκης ξεκαθάρισε ότι προτεραιότητά του ήταν να καταβάλει κάθε προσπάθεια για να βοηθήσει την ομάδα του να κερδίσει.
Ο ίδιος εξήγησε ότι, κατά τη δική του εκτίμηση, έχει πλεονέκτημα σε συγκεκριμένα σημεία του παιχνιδιού και επανέλαβε τη φιλοσοφία του πως το «Survivor» είναι υπόθεση αντοχής και διάρκειας, όχι στιγμιαίας έντασης. «Ξέρω ότι κερδίζω σε κάποια κομμάτια, δικό μου σκεπτικό, το έχω ξαναπεί, το παιχνίδι είναι μαραθώνιος, δεν είναι 100αρι. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε», ανέφερε ο Μιχάλης Σηφάκης.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-dghhqsr0ippt)
Στη συνέχεια, τόνισε ότι, επειδή πρόκειται για το τελευταίο αγώνισμα ασυλίας, θα κινούνταν με βάση μια τακτική που υπηρετεί αποκλειστικά το ομαδικό αποτέλεσμα: «Τελευταίο αγώνισμα ασυλίας σήμερα, προς το παρόν θα ακολουθήσει η τακτική να κερδίσει η ομάδα. Το χρωστάω στον Γιάννη που μας ζήτησε το 5-1 και είμαστε στο 4-1, οπότε αυτή τη στιγμή δεν με ενδιαφέρει και τόσο πολύ προσωπικά, αν κερδίσουμε ή χάσουμε».
Είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης; Η CrediaBank γίνεται συνοδηγός στην επιχειρηματική σου διαδρομή και σε βοηθά να φτάσεις πιο γρήγορα στον προορισμό σου.
Το περασμένο οικονομικό έτος (2025) αποδείχθηκε εξαιρετικά αποδοτικό για τη γνωστή εταιρεία δομικών και χημικών υλικών, που φέτος κλείνει 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και ατενίζει το μέλλον με περισσή αισιοδοξία.