Εκνευρισμένη φάνηκε να είναι η Εύη Βατίδου μετά από ερώτηση δημοσιογράφου στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.
Η Εύη Βατίδου μίλησε στην εκπομπή Happy Day την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου και όταν ρωτήθηκε για την ενασχόλησή της με το Tik Tok, δεν μπορούσε να καταλάβει τι αφορούσε η ερώτηση και απάντησε δείχνοντας την ενόχλησή της.
Το πρώην μοντέλο αρχικά εξήγησε για τα live που κάνει στην πλατφόρμα: «Δεν το κάνω για να περάσει η ώρα μου, το κάνω γιατί πιστεύω στον αλγόριθμο της πλατφόρμας και θέλω να δω πού θα οδηγηθεί όλο αυτό. Θέλω να αυξήσω οπωσδήποτε το κοινό μου».
Τότε η δημοσιογράφος τη ρώτησε: «Είναι από τα Μέσα που μπορείτε να μιλήσετε ελεύθερα για ό,τι θέλετε και να μην αλλοιωθεί το νόημα όσων λέτε;», με την Εύη Βατίδου να απαντά: «Ερώτηση ήταν αυτό που μου έκανες τώρα ή κατάθεση ψυχής; Δεν κατάλαβα τι με ρωτάς».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-dfps6rwhp8p5)
Η δημοσιογράφος επανέλαβε την ερώτησή της, αλλά η Εύη Βατίδου απάντησε με το ίδιο ύφος: «Πάλι δεν καταλαβαίνω την ερώτησή σου, συγγνώμη».
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.