Γυμνή πόζαρε η Δανάη Μπάρκα, κατά τη διάρκεια απόδρασης που έκανε στην Αμαλιάδα. Η παρουσιάστρια και ηθοποιός περνάει τις τελευταίες ημέρες σε ένα σαλέ μέσα σε ένα καταπράσινο δάσος.
Από εκεί μοιράζεται συνεχώς, υλικό με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media, δίνοντάς τους έτσι μια γεύση από τη ζωή της. Σε νέα ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφήθηκε γυμνή.
Πιο συγκεκριμένα, πόζαρε μέσα σε μία μπανιέρα, με φόντο ένα μεγάλο παράθυρο που έχει θέα στο δάσος. Στη λεζάντα, με την οποία συνόδευσε την ανάρτησή της, έγραψε: «Δεν θα βρείτε WiFi στο δάσος, αλλά θα βρείτε καλύτερη σύνδεση».
Στην Αθήνα του 2025, η μετακίνηση για όσους επιλέγουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς των Συγκοινωνιών Αθηνών έχει αποκτήσει έναν πιο χαλαρό ρυθμό. Λιγότερο ψάξιμο για εισιτήρια, λιγότερες ουρές, λιγότερο άγχος, αρκεί να βγάλεις από το πορτοφόλι σου μια οποιαδήποτε τραπεζική κάρτα.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.