Μερικές υποβρύχιες λήψεις δημοσίευσε η Δανάη Μπάρκαστα social media. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια κάνει διακοπές στο αγαπημένο της νησί, τη Σέριφο και καθώς είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram, φρόντισε να μοιραστεί υλικό από το καλοκαίρι της με τους διαδικτυακούς της φίλους.
Στην τελευταία δημοσίευση που έκανε, η Δανάη Μπάρκα ανέβασε μερικά στιγμιότυπα, όπου εμφανίζεται να κολυμπά κάτω από το νερό, φορώντας ένα πολύχρωμο, ολόσωμο μαγιό.
Στη λεζάντα, με την οποία συνόδευσε την ανάρτησή της, έγραψε: «Πώς θα ανακαλύψεις νέους ωκεανούς αν δεν απομακρυνθείς απ την ακτή; Καλημέρα».
Για 17η χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation και ο ιδρυτής του, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, επιβραβεύουν νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Με το Outdoor Cooking ecosystem, η Miele επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της σύγχρονης φιλοξενίας, μεταφέροντας την premium κουζίνα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού