Προσωπικές πτυχές της ζωής της αποκάλυψε η Μαρία Σολωμούκαι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στη διαχείριση του άγχους της, αλλά και στην εμπειρία της στην παρουσίαση τηλεοπτικών εκπομπών.
Αρχικά, η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Buongiorno για τον ρόλο της στην παράσταση «Οικογένεια Άνταμς». «Και πριν από 10 χρόνια, αυτή η περούκα φορέθηκε. Αυτό το αβυσσαλέο ντεκολτέ θα το διατηρήσουμε. Παίζω με τον αιώνιο σύζυγό μου, τον Νίκο Μουτσινά», σημείωσε αρχικά η ηθοποιός, θέλοντας να περιγράψει τη χημεία της επί σκηνής.
Δείτε το βίντεο
Στη συνέχεια αποκάλυψε για την καθημεινότητά τηε: «Έχω αγχώδη διαταραχή, δεν διαχειρίζομαι καθόλου το άγχος μου και φροντίζω γι’ αυτό. Έχω αρκετό καιρό τώρα που το παλεύω πάρα πολύ», δείχνοντας τη συνεχή προσπάθειά της να αντιμετωπίζει την κατάσταση με υπευθυνότητα.
Όσο για την τηλεοπτική της δραστηριότητα, η Μαρία Σολωμού ξεκαθάρισε: «Δεν θεωρώ επιστροφή στην τηλεόραση την παρουσίαση, γιατί δεν είναι η δουλειά μου κι εγώ το κάνω για το κέφι μου. Δεν το κάνω επαγγελματικά. Είπα πάω να δοκιμάσω που έχω σαν τρέλα, να κάνω μία συζήτηση, όπως θα την έκανα στον καναπέ μου. Δεν είμαι δημοσιογράφος κι ούτε φιλοδοξώ. Ηθοποιός είμαι, δεν καμώνομαι κάτι άλλο. Το κάνω για χαρά».
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.