Για τη φιλία της με τη Μέγκαν Μαρκλ μίλησε η Κρίστι Τέιγκεν κι εξέφρασε την απορία της για την έντονη κριτική που δέχεται η Δούκισσα του Σάσεξ ανά διαστήματα. Παρά τα αρνητικά σχόλια που δέχεται μετά την απόφασή της να αποσυρθεί από τα βασιλικά καθήκοντα μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι και να μετακομίσει στις ΗΠΑ, η Κρίσι Τέιγκεν βλέπει σε εκείνη ένα πρότυπο δύναμης, καλοσύνης.
Μιλώντας στο People, εξέφρασε αρχικά, τον θαυμασμό και την αγάπη της για τη Δούκισσα του Σάσεξ. «Την λατρεύω. Πραγματικά την λατρεύω. Νομίζω ότι είναι απίστευτα δυνατή», δήλωσε η 39χρονη και πρόσθεσε: «Είναι για μένα εντελώς παράλογο το πόσο πολωτική φαίνεται να είναι για τόσους διαφορετικούς ανθρώπους».
Σύμφωνα με την ίδια, η Μέγκαν Μαρκλ «είναι απλώς ένα τόσο καλόκαρδο και καλό άτομο που θέλει το καλύτερο για όλους τους φίλους της, τους ανθρώπους γύρω της, τη δική της σχέση και τα παιδιά της». Επιπλέον, πρόσθεσε πως η Μέγκαν Μαρκλ ζει πολύ «απλά», σε σχέση με αυτό που μπορεί κάποιοι να φαντάζονται, προσθέτοντας: «Οι άνθρωποι κατασκευάζουν όλες αυτές τις διάφορες θεωρίες για το τι μπορεί να θέλει ή τι μπορεί να σημαίνει… αλλά δεν είναι τόσο περίπλοκο».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Οι άνθρωποι πάντα θα διαβάζουν ό,τι θέλουν να διαβάσουν, και θα εστιάζουν υπερβολικά σε ό,τι θέλουν να πιστέψουν. Οι άνθρωποι απλώς θα φτιάξουν τη δική τους ιστορία». Η Κρίσι Τέιγκεν, η οποία έχει βρεθεί κι η ίδια στο επίκεντρο αρνητικής κριτικής, δήλωσε πως θαυμάζει τον τρόπο με τον οποίο η Μέγκαν Μαρκλ αγνοεί την αρνητικότητα. «Νομίζω ότι είναι απίστευτο που απλώς λέει "πείτε ό,τι θέλετε να πείτε. Είμαι χαρούμενη, είμαι υγιής και αισθάνομαι καλά"», σχολίασε.
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.