Κρίσι Τέιγκεν για Μέγκαν Μαρκλ: Αυτοί οι άνθρωποι δεν θα σταματήσουν μέχρι να αποβάλει!

Κρίσι Τέιγκεν για Μέγκαν Μαρκλ: Αυτοί οι άνθρωποι δεν θα σταματήσουν μέχρι να αποβάλει!

«Σταματήστε γ@@@το», γράφει το 35χρονο μοντέλο στους επικριτές της Δούκισσας του Σάσσεξ, υποστηρίζοντας την εγκυμονούσα Μαρκλ - Ποιες κοινές εμπειρίες ενώνουν τις δυο γυναίκες που έχουν γίνει στόχος άγριων online επιθέσεων

kris
Ενώ η αγωνία αυξάνεται και ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την προβολή της πολυσυζητημένης συνέντευξης του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα Γουίνφρεϊ το βράδυ της Κυριακής, πολλοί πρώην συνεργάτες, φίλοι ή και απλοί γνωστοί του ζευγαριού σπεύδουν να το υπερασπιστούν απέναντι στις σφοδρές επικρίσεις που δέχεται από τα βρετανικά ΜΜΕ και όχι μόνο.

Δημοσιεύματα που στρέφονται κατά της Μέγκαν Μαρκλ, είτε με αφορμή αποσπάσματα της συνέντευξης όπου εμφανίζεται να επικρίνει τη βασιλική οικογένεια, είτε εξαιτίας παλαιότερων καταγγελιών που την ήθελαν να ασκεί bullying εις βάρος εργαζομένων του παλατιού, έχουν πλημμυρίσει το διαδίκτυο τα τελευταία 24ωρα.

Μία από τις φωνές που τάχθηκαν στο πλευρό της Μέγκαν Μαρκλ τις τελευταίες ώρες εκφράζοντας συμπαράσταση εν μέσω του «σφυροκοπήματος» των βρετανικών site και ταμπλόιντ είναι η Κρίσι Τέιγκεν. Το εντυπωσιακό μοντέλο αισθάνθηκε να ταυτίζεται σε κάποιο βαθμό με τα βάσανα της εγκυμονούσας δούκισσας του Σάσεξ, και εξέφρασε τη στήριξή της με μια ανάρτηση στο Twitter, καλώντας ουσιαστικά να παύσουν οι επιθέσεις καθώς μπορεί να έχουν ολέθριες συνέπειες στην ψυχολογική κατάσταση της εγκύου.



«Αυτές οι βλακείες με την Μέγκαν Μαρκλ ξύνουν δικές μου παλιές πληγές. Αυτοί οι άνθρωποι δεν θα σταματήσουν μέχρι να αποβάλει. Σταματήστε γ@@@το!» έγραψε η Τέιγκεν στο tweet της, με ξεκάθαρα εκνευρισμένο ύφος.

Όπως ανακοινώθηκε πριν λίγο καιρό, η 39χρονη Μάρκλ κυοφορεί αυτό το διάστημα το δεύτερο παιδί της με τον πρίγκιπα Χάρι. Πριν μερικούς μήνες η Δούκισσα του Σάσεξ είχε μοιραστεί την οδυνηρή εμπειρία της αποβολής που είχε τον περασμένο Ιούλιο, με ένα άρθρο που έγραψε για τους New York Times. Όπως υπενθυμίζει η Daily Mail, και σε εκείνη την περίσταση η εντυπωσιακή Κρίσι Τέιγκεν, που είναι παντρεμένη με τον τραγουδιστή Τζον Λέτζεντ, είχε σπεύσει να υπερασπιστεί την Μαρκλ όταν ένας χρήστης στο Twitter την κατηγόρησε ότι έγραψε «1.000 λέξεις αποκλειστικά και μόνο για τον εαυτό της».

Κλείσιμο
To 35χρονο μοντέλο είχε αποκαλέσει τον συντάκτη της ανάρτησης «κουρ@@δα», ενώ στη συνέχεια είχε σβήσει το ποστ της, λέγοντας ότι προσπαθεί να γίνει καλύτερος άνθρωπος.



Η Κρίσι Τέιγκεν, που έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον Λέτζεντ, έχει βιώσει η ίδια στο πετσί της τον πόνο και το έντονο ψυχολογικό τραύμα μιας αποβολής. Η 35χρονη καλλονή έχασε τον περασμένο Οκτώβριο το μωρό που κυοφορούσε, και μοιράστηκε στα social media φωτογραφίες από το νοσοκομείο που αποτύπωναν τη θλίψη και τη συντριβή της ίδιας και του συζύγου της. Οι φωτογραφίες αυτές μάλιστα είχαν προκαλέσει και αρκετά αρνητικά σχόλια, με ορισμένους χρήστες να αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν να σκέφτεται κάποιος να φωτογραφηθεί σε μια τόσο δύσκολη στιγμή αλλά και να ποστάρει τις εικόνες στα social media.

H ίδια η Τέιγκεν πάντως σε μεταγενέστερο χρόνο δικαιολόγησε την απόφασή της να μοιραστεί με εικόνες μια τόσο οδυνηρή στιγμή της ζωής της, εξηγωντας ότι η ίδια έτσι ένιωσε σωστό να κάνει και υπογραμμίζοντας ότι δεν την ενδιαφέρει αν κάποιοι ένιωσαν προσβεβλημένοι.

Όπως υπενθυμίζει η Daily Mail, η Μέγκαν Μαρκλ και η Κρίσι Τέιγκεν είχαν συνεργαστεί μαζί στο παρελθόν προτού απογειωθεί η καριέρα και των δυο, όταν βρέθηκαν μαζί ως μοντέλα στο τηλεπαιχνίδι Deal or No Deal, ανοίγοντας τους χαρτοφύλακες με τα βραβεία των συμμετεχόντων.


Ειδήσεις σήμερα: 

Ο Πάπας Φραγκίσκος επισκέφθηκε την κατεστραμμένη από τους τζιχαντιστές Μοσούλη

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στη Σλοβακία: Ασθενείς με Covid-19 διακομίστηκαν σε Πολωνία και Γερμανία

MasterChef: Η «ατομική βόμβα» της... Μαρίνας και η αποχώρηση που έφερε κλάμματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης