Στην πορεία του, ξεκινώντας από τις Σέρρες χωρίς κάποιο οικονομικό υπόβαθρό, αναφέρθηκε ο Ακύλας, επισημαίνοντας ότι με πίστη στον εαυτό του κατάφερε να φτάσει στο επίπεδο που βρίσκεται σήμερα.
Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» που προβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης, ο Ακύλας έστειλε ένα μήνυμα στα νέα παιδιά, παρακινώντας τα με βάση το δικό του παράδειγμα, να μην εγκαταλείπουν τα όνειρά τους.
Πιο αναλυτικά, ο καλλιτέχνης είπε: «Το πιο σημαντικό μήνυμα που θέλω να μεταδώσω, είναι το ότι ήμουν ένα παιδί από τις Σέρρες, χωρίς καμία γνωριμία, χωρίς κανέναν γνωστό, χωρίς κανένα πορτοφόλι, και κατάφερα να κάνω αυτό που κάνω, γιατί πίστεψα πολύ στον εαυτό μου και δούλεψα πάρα πολύ σκληρά. Και αυτό θέλω να το περάσω σε όλα τα παιδιά εκεί έξω που έχουν όνειρα, να συνεχίζουν να κάνουν όνειρα και να τα κυνηγάνε. Γιατί όλα είναι πιθανά, αν βρεις πραγματικά αυτό που αγαπάς και εξελίξεις φυσικά τον εαυτό σου, έτσι;»
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.