Κρίσι Τέιγκεν: Η φιλία της με τη Μέγκαν Μαρκλ, η υποστήριξη της και η γνώμη της για όσα είπε στην πολυσυζητημένη συνέντευξη

Κρίσι Τέιγκεν: Η φιλία της με τη Μέγκαν Μαρκλ, η υποστήριξη της και η γνώμη της για όσα είπε στην πολυσυζητημένη συνέντευξη

Οι δύο γυναίκες διατηρούν πολύ καλές σχέσεις, μετά την αποβολή, που είχε η Κρίσι Τέιγκεν - Πώς την στήριξε η Μέγκαν Μαρκλ - Είπε ψέματα στην συνέντευξη  με την Όπρα Γουίνφρεϊ;

chrissy_teigen
Η Κρίσι Τέιγκεν στην εμφάνιση της στην εκπομπή «Watch What Happens Live!» μίλησε για την ιδιαίτερη σχέση, που έχει με τη δούκισσα του Σάσσεξ. Όπως αποκάλυψε, η Μέγκαν Μαρκλ επικοινώνησε μαζί της αμέσως, μόλις έμαθε ότι έχασε το παιδί της στη γέννα και φρόντισε να τής συμπαρασταθεί. Αυτό το γεγονός στάθηκε η αιτία για τις δύο γυναίκες να έρθουν κοντά, ενώ δήλωσε πως έκτοτε διατηρούν πολύ καλές σχέσεις.

After Show: Chrissy Teigen on Connecting with Meghan Markle | WWHL


Η 35χρονη σταρ είπε για τη σύζυγο του πρίγκιπα Χάρι: «Είναι τόσο καλή μαζί μου από εκείνη την ημέρα, που ήρθαμε πιο κοντά. Μου είχε γράψει τότε για τον Τζακ. Είναι τόσο γλυκιά και ευγενική. Όλοι έλεγαν ότι είναι ευγενική. Τώρα το διαπίστωσα και μόνη μου.»

Το μοντέλο δε δίστασε, επίσης, να αναφερθεί στα αρνητικά σχόλια, που ακούγονται τελευταία για την Μέγκαν Μαρκλ σχετικά με την συμπεριφορά της απέναντι στο Παλάτι. «Βλέπεις όλα αυτά και σκέφτεσαι: "Θεέ μου, τι μπορεί πραγματικά να πηγαίνει στραβά με όλους αυτούς τους ανθρώπους; Γιατί πρέπει να κάνουν έναν τέτοιο άνθρωπο να φαίνεται κακός ή τρελός;"», είπε. 

Η Κρίσι Τέιγκεν στο παρελθόν είχε δηλώσει ανοιχτά τη θέση της σχετικά με την αντιμετώπιση της δούκισσας του Σάσσεξ από τον Τύπο και τήν υποστηρίζει. Μάλιστα, πολλές από τις δημοσιεύσεις του μοντέλου στο Twitter αναφέρονται σε εκείνη, με χαρακτηριστική μία ανάρτηση της λίγο καιρό μετά την πολυσυζητημένη συνέντευξη του πρώην βασιλικού ζεύγους στην Όπρα Γουίνφρεϊ , η οποία έγραφε: «Αυτοί οι άνθρωποι δεν πρόκειται να σταματήσουν μέχρι να αποβάλλει. Σταματήστε.»


Αναφερόμενη στα αρνητικά σχόλια, που έχουν πλημμυρίσει το διαδίκτυο και την προχωρημένη εγκυμοσύνης της Μέγκαν Μαρκλ στο δεύτερο παιδί της με τον πρίγκιπα Χάρι, φαίνεται ότι η Κρίσι Τέιγκεν συναισθάνθηκε το πόσο άσχημα μπορεί να επηρεάζει αυτή η κατάσταση μία έγκυο γυναίκα. Όπως αναφέρει και στην αρχή της δημοσίευσης της, η αρνητικότητα που επικρατεί γύρω από το πρόσωπο της δούκισσας του Σάσσεξ «ξύνει και τις δικές της πληγές», υπονοώντας πιθανότατα ότι ίσως και για τη δική της αποβολή να ευθύνονταν οι "κακές γλώσσες". 

Κλείσιμο
CBC News: The National | Meghan and Harry’s Oprah interview; Vaccine optimism | March 7, 2021


Όταν, μάλιστα, ρωτήθηκε σχετικά με το αν πιστεύει όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη, απάντησε αντικειμενικά: «Νομίζω πως όταν τελείωσε, σκέφτηκα ότι ήταν πολύ χρονοβόρο όλο αυτό. Αλλά περίμενα τόσο καιρό να το δω, τα ΜΜΕ το προωθούσαν συνεχώς, είχα ακούσει τόσα πολλά για αυτή την συνέντευξη. Σχετικά με όσα είπε η Μέγκαν, νομίζω ότι αυτή ήταν η αλήθεια της από την αρχή. Δεν ξέρω τι συνέβη πραγματικά. Ξέρω, όμως, ότι εώς τώρα αυτά τα γεγονότα έχει παρουσιάσει ως αλήθεια.»

Να σημειωθεί ότι οι δύο γυναίκες είχαν συναντηθεί για πρώτη φορά στην αμερικανική εκπομπή "Deal or No deal", όμως δεν είχαν αναπτύξει ιδιαίτερες σχέσεις, όπως αναφέρει η Κρίσι Τέιγκεν σε παλιότερη δήλωση της. 

Meghan-Markle-Chrissy-Teigen






Ειδήσεις σήμερα:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης