Απειλή κατά της ζωής του δέχτηκε ο Morrissey, με τον Βρετανό τραγουδιστή να ακυρώνει δύο προγραμματισμένες συναυλίες του επικαλούμενος ανησυχίες για την ασφάλειά του.
Μέσα από μια ανάρτηση στα social media ο 66χρονος καλλιτέχνης ανακοίνωσε ότι οι προγραμματισμένες εμφανίσεις του —μία στο Κονέκτικατ την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου και μία στη Βοστώνη το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου— δεν θα πραγματοποιηθούν «λόγω πρόσφατων γεγονότων και από αυξημένη προσοχή για την ασφάλεια τόσο του ίδιου όσο και της μπάντας».
Όπως αναφέρεται στη δημοσίευση: «Τις τελευταίες ημέρες υπήρξε μια απειλή κατά της ζωής του Morrissey. Από αυξημένη προσοχή για την ασφάλεια τόσο του καλλιτέχνη όσο και του κοινού, η αποψινή εμφάνιση στο Foxwoods ακυρώνεται. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση».
Δείτε την ανάρτησή του
Σε νέα ανάρτηση που ακολούθησε επισημαίνεται: «Λόγω πρόσφατων γεγονότων και από προσοχή για την ασφάλεια τόσο του καλλιτέχνη όσο και της μπάντας, οι προσεχείς συναυλίες αυτού του Σαββατοκύριακου στο Foxwoods και στο MGM Music Hall ακυρώνονται. Όλα τα εισιτήρια θα επιστραφούν αυτόματα από το αρχικό σημείο. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση».
Κλείσιμο
Σύμφωνα με το CBS News, η απειλή για τη ζωή του Morrissey έγινε διαδικτυακά από έναν 26χρονο άνδρα στην Οτάβα πριν από τη συναυλία της 12ης Σεπτεμβρίου στην πόλη. Κατά του συγκεκριμένου ατόμου έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.
Η αίθουσα MGM Music Hall στη Βοστώνη, όπου επρόκειτο να εμφανιστεί ο πρώην frontman των The Smiths, επιβεβαίωσε επίσης την ακύρωση μέσω Instagram.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.