Μια φωτογραφία της με τον Έλτον Τζον, δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Άννα Βίσση.
Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια του πάρτι που πραγματοποίησαν στο Κάπρι ο Γιάννης και η Δήμητρα Κούστα τον περασμένο Ιούνιο για τη βάφτιση του γιου τους. Σε αυτό, η τραγουδίστρια που ήταν η νονά και ερμήνευσε γνωστά κομμάτια της, διασκεδάζοντας τους καλεσμένους, απαθανατίζεται, φορώντας ένα λευκό κοστούμι, το οποίο συνδύασε με πουκάμισο και παπιγιόν ίδιου χρώματος. Από την άλλη, ο 78χρονος καλλιτέχνης που τραγούδησε στο πάρτι ποζάρει καθιστός σε μια καρέκλα, φορώντας τα χαρακτηριστικά γυαλιά του.
Στη λεζάντα που συνόδευε την ανάρτησή της στο Instagram, η Άννα Βίσση έγραψε: «Έγινα νονά ενός υπέροχου αγοριού και έζησα τρεις μαγικές μέρες και νύχτες με φίλους και αγαπημένους. Η τελευταία ανάμνηση μου ανήκει στον θρυλικό Έλτον Τζον».
Σε μια καθημερινότητα που κινείται σε ολοένα και πιο εντατικούς ρυθμούς, ο ποιοτικός ύπνος αναδεικνύεται ως μία από τις πιο ουσιαστικές μορφές φροντίδας του εαυτού μας. Εδώ, η επιλογή του κατάλληλου στρώματος αποκτά ιδιαίτερη σημασία, κάτι που η JYSK γνωρίζει καλά.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.