Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νησί των Κυκλάδων, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής πήγε σε κρητικό γλέντι που διήρκησε μέχρι το πρωί, ενώ οι μουσικοί του αφιέρωσαν μια μαντινάδα. Στην παρέα βρισκόταν και ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Οικονόμου. Η εκπομπή «Καλοκαιρινό Ραντεβού» εξασφάλισε εικόνες που προβλήθηκαν το πρωί της Τετάρτης 6 Αυγούστου.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.