Ατύχημα στο Ράλλυ Ακρόπολις 2025 είχε ο ηθοποιός Γιώργος Αμούτζας που βρισκόταν στο ίδιο όχημα με τον Ηλία Παναγιωτούνη. Οι δυο τους «άνοιξαν» την Υπερειδική Διαδρομή (Super Special Stage) του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2025 στο Ζάππειο την Πέμπτη 26 Ιουνίου, αλλά σήμερα αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν.
Ειδικότερα, ο πρωταθλητής ράλλυ Ελλάδας και ο συνοδηγός του είχαν ένα ατύχημα στα 13,2 km της Ειδικής Διαδρομής στη Θήβα, με το Skoda Fabia Rally2 EVO να μένει εκτός δρόμου κατεστραμμένο. Το πλήρωμα του οχήματος είναι καλά στην υγεία του.
Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 έδειξε ένα βίντεο από το ατύχημα που είχε ο Γιώργος Αμούτζας και ο Ηλίας Παναγιωτούνης.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.