Για τις σχέσεις του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς, εξηγώντας πως έχουν αφήσει τις διαφορές τους στο παρελθόν και πλέον, κάνουν παρέα. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο σχεδιαστής, ο ίδιος της ζήτησε συγγνώμη για πράγματα που είχε πει για εκείνη στο παρελθόν. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» και με αφορμή τον επικείμενο γάμο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τον Γιάννη Καραβασάνη, ο σχεδιαστής μίλησε για τη σχέση του μαζί της. Ωστόσο, πρώτα αποκάλυψε αν θα παραστεί στο μυστήριο.
«Αυτό θα γίνει τον χειμώνα και πιστεύω ότι μέχρι τότε θα έχω προλάβει να ραφτώ. Αλλά πρώτα πρέπει να δούμε αν θα με καλέσει, γιατί μπορεί να το κάνει σε κλειστό κύκλο», δήλωσε. Ο Λάκης Γαβαλάς στη συνέχεια, ανέφερε πως οι σχέσεις τους έχουν αποκατασταθεί πλήρως, ύστερα από παλαιότερες δηλώσεις του που είχαν δημιουργήσει ένταση.
Δείτε το απόσπασμα στο 06:14
«Με την Ηλιάνα δεν συζητάμε καθόλου τη δικαστική της διαμάχη με την Έλενα. Της Ηλιάνας της ζήτησα συγγνώμη γιατί στο παρελθόν είχα πει διάφορα για εκείνη και τώρα είμαστε μια χαρά και περνάμε τέλεια. Όταν είσαι καλός επαγγελματίας, κοιτάζεις τι σου συμβαίνει αυτή τη στιγμή, αφήνεις το παρελθόν και σχεδιάζεις το μέλλον», τόνισε.
Απαντώντας στις αντιδράσεις μετά το νέο τρέιλερ του GNTM, ο σχεδιαστής μόδας δήλωσε: «Αυτοί που λένε ότι το τρέιλερ είναι παλιακό, να μας πουν τι είναι καινούργιο. Εγώ έχω μάθει όταν λέω ότι κάτι είναι κακό να λέω και δυο εναλλακτικές του καλού. Θα ήθελα λοιπόν στα σχόλιά τους να μας πουν ιδέες για το τρέιλερ, σχετικά με το τι θα τους άρεσε να δούνε. Ποιοι είναι αυτοί οι κριτές που ξέρουν τόσο καλά την τηλεόραση;»
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.