Μιχάλης Σαράντης για Βασίλη Παπαβασιλείου: Τυχεροί και ευεργετημένοι όσοι τον γνωρίσαμε
Ο ηθοποιός αποχαιρέτησε τον σκηνοθέτη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών, με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποχαιρέτησε ο Μιχάλης Σαράντης τον Βασίλη Παπαβασιλείου, που έφυγε από τη ζωή στις 6 Ιουνίου σε ηλικία 76 ετών. Ο ηθοποιός, που είχε συνεργαστεί με τον γνωστό σκηνοθέτη, δήλωσε τυχερός και ευεργετημένος από τη γνωριμία τους. Με την απώλειά του, πρόσθεσε, αφήνει πίσω του ένα εκκωφαντικό κενό, αφού στιγμάτισε το ελληνικό θέατρο. Παράλληλα, ο Μιχάλης Σαράντης μοιράστηκε στο Instagram μια φωτογραφία με τους δυο τους από πρόβα θεατρικής παράστασης.
«Στο καλό Βασίλη. Τυχεροί όσοι σε γνωρίσαμε και ευεργετημένοι. Ανεξίτηλο το αποτύπωμά σου. Εκκωφαντικό το κενό», έγραψε ο Μιχάλης Σαράντης στην ανάρτησή του.
Οι αγορές μας έχουν αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια και το Πλαίσιο ακολουθεί αυτή την εξέλιξη, προσφέροντας διαφορετικούς τρόπους πληρωμής που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε αγοράς.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας