Μιχάλης Σαράντης για Βασίλη Παπαβασιλείου: Τυχεροί και ευεργετημένοι όσοι τον γνωρίσαμε
Ο ηθοποιός αποχαιρέτησε τον σκηνοθέτη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών, με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποχαιρέτησε ο Μιχάλης Σαράντης τον Βασίλη Παπαβασιλείου, που έφυγε από τη ζωή στις 6 Ιουνίου σε ηλικία 76 ετών. Ο ηθοποιός, που είχε συνεργαστεί με τον γνωστό σκηνοθέτη, δήλωσε τυχερός και ευεργετημένος από τη γνωριμία τους. Με την απώλειά του, πρόσθεσε, αφήνει πίσω του ένα εκκωφαντικό κενό, αφού στιγμάτισε το ελληνικό θέατρο. Παράλληλα, ο Μιχάλης Σαράντης μοιράστηκε στο Instagram μια φωτογραφία με τους δυο τους από πρόβα θεατρικής παράστασης.
«Στο καλό Βασίλη. Τυχεροί όσοι σε γνωρίσαμε και ευεργετημένοι. Ανεξίτηλο το αποτύπωμά σου. Εκκωφαντικό το κενό», έγραψε ο Μιχάλης Σαράντης στην ανάρτησή του.
Περισσότεροι από 90.000 θεατές, αριθμός ρεκόρ για προσέλευση σε live συναυλία στην Ελλάδα σύμφωνα με τη διοργάνωση, απόλαυσαν από κοντά τη συναυλία των θρυλικών Metallica στην Αθήνα, που αποτέλεσε την έναρξη της ευρωπαϊκής τους περιοδείας και την οποία στήριξε ως Αποκλειστικός Χορηγός η COSMOTE TELEKOM
Στη Vistabet η διασκέδαση και οι προσφορές είναι στο πρώτο… τραπέζι της διασκέδασης. Εσύ μπαίνεις σαν άρχοντας με Επική Προσφορά χωρίς κατάθεση και 1.615 δώρα!
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.