Με τις πρώτες ζέστες να έχουν αρχίσει, ηHλιάνα Παπαγεωργίουέχει ξεκινήσει ήδη τις καλοκαιρινές της διακοπές. Το μοντέλο βρίσκεται στην Ύδρα όπως αποκάλυψε σε ανάρτηση που έκανε στα social media.
Η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και συχνά, δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Αυτή τη φορά, μοιράστηκε μαζί τους μερικά στιγμιότυπα από την απόδρασή της.
Σε ορισμένες από τις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εμφανίζεται να ποζάρει με το μαγιό της, στα βράχια, ενώ χαμογελάει. Σε άλλα στιγμιότυπα, έδειξε στους ακόλουθούς της μερικά από τα τοπία και τα φαγητά που απόλαυσε μέσα στη μέρα της.
Στη λεζάντα, με την οποία συνόδευσε τη δημοσίευσή της, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν έγραψε κάτι, παρά μόνο αποκάλυψε το νησί όπου επέλεξε να ταξιδέψει.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.