Στη Μύκονο βρίσκεται ο Νίκος Οικονομόπουλος επιλέγοντας το νησί των ανέμων για τις διακοπές του Πάσχα. Ο τραγουδιστής έκανε ένα διάλειμμα από τις καλλιτεχνικές υποχρεώσεις του, περνώντας ανέμελες στιγμές μαζί με γνωστούς και φίλους του.
Ο Νίκος Οικονομόπουλος απαθανατίστηκε σε μία βόλτα του στο νησί και πόζαρε χαμογελαστός στον φακό, όσο βρισκόταν σε κάποιο σοκάκι. Ανάμεσα στα πρόσωπα που βρέθηκαν κοντά του κατά τη διάρκεια των λήψεων ήταν και η Χριστίνα Πολίτη.
Δείτε τις φωτογραφίες
Ο τραγουδιστής συνδύασε διασκέδαση μαζί με πιο προσωπικές στιγμές που αφιέρωσε στην πίστη του, καθώς ο ίδιος έχει εκφράσει έντονα πως βρίσκεται πολύ κοντά στον Θεό. Μετά την Ανάσταση, τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα 20 Απριλίου, ο Νίκος Οικονομόπουλος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπο από την επίσκεψή του στην Ιερά Μονή Παναγίας Τουρλιανής.
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Το ερευνητικό πρόγραμμα του UNIC Athens μετατρέπει το campus του Ελληνικού σε ένα ζωντανό πεδίο έρευνας, όπου Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιοτεχνολογία και βιολογικά δεδομένα συναντώνται, ανοίγοντας νέους δρόμους για την υγεία, την ευημερία και φυσικά, την επιστήμη.