Ο Θέμης Αδαμαντίδηςαναφέρθηκε στην καλλιτεχνική του πορεία και σχολίασε επίσης, θέματα της επικαιρότητας. Σχετικά με την υπόθεση της πρώην συντρόφου του και τις κατηγορίες για κακοποίηση εις βάρος της, εξέφρασε στην εκπομπή «Weekenders» τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο που παρουσιάστηκε το θέμα στα ΜΜΕ.
Ο τραγουδιστής εξήγησε πως στενοχωρήθηκε με τα όσα ακούστηκαν, ενώ τόνισε πως τα μέσα ενημέρωσης πρέπει να βγάζουν στη δημοσιότητα την αλήθεια και όχι ανακρίβειες. «Με στεναχώρησε που γράφτηκε ότι με κατηγόρησαν για κακοποίηση συντρόφου. Αυτοί που τα γράφουν δεν βαριούνται; Δεν υπάρχει αυτός ο τρόπος, να βγαίνει προς τα έξω η αλήθεια και η πραγματικότητα. Πρέπει να σταματήσει εδώ», είπε χαρακτηριστικά.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d7nqv2j3v6sh)
Όταν ρωτήθηκε για τον Χρήστο Μάστορα και το περιστατικό της σύλληψής του για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, υποστήριξε ότι οι έλεγχοι πρέπει να είναι αυστηροί, φέρνοντας ως παράδειγμα τη δική του εμπειρία στη Σουηδία, όπου είχε ελεγχθεί από τις αρχές, παρόλο που δεν έπινε ούτε πορτοκαλάδα.
«Πρέπει να γίνονται αυστηροί έλεγχοι, εγώ το ξέρω και το έχω μάθει. Το βίωσα σε μικρή ηλικία στη Σουηδία που ήμουν, με είχαν ελέγξει κι εγώ δεν έπινα ούτε πορτοκαλάδα. Σωστό είναι να υπάρχει μέριμνα γι’ αυτό το θέμα. Οι οδηγοί πρέπει να είναι νηφάλιοι», τόνισε.
Τέλος, αναφερόμενος στη δημόσια εικόνα του και στην καριέρα του, σημείωσε πως δεν αισθάνεται σταρ και πως αφήνει τον κόσμο να αξιολογήσει τη διαδρομή του. «Σταρ δεν νιώθω, αν είμαι κάποια αξία, ο κόσμος να το παρακολουθήσει και να το κρίνει», είπε ο λαϊκός τραγουδιστής.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη