Ο Κωστής Σαββιδάκης μίλησε για τις δουλειές που έχει κάνει στη ζωή του και τόνισε ότι όταν πρόκειται για την επιβίωση, είναι διατεθειμένος να εργαστεί σε οποιονδήποτε τομέα, επισημαίνοντας ότι κανένα επάγγελμα δεν είναι ντροπή.
Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον», ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη μετακόμισή του από τη Ρόδο πριν από είκοσι χρόνια και αποκάλυψε πως έχει εργαστεί, μεταξύ άλλων, και σε βενζινάδικο.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d7g5ufpn70ap)
«Από τη Ρόδο έφυγα πριν από είκοσι χρόνια, σε ηλικία 35 ετών. Έχω κάνει πολλές δουλειές, έχω δουλέψει και σε βενζινάδικο. Όταν πρόκειται για την επιβίωσή σου, καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή», είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, υπογράμμισε ότι όποιος δεν φοβάται τη ζωή και αγωνίζεται για το όνειρό του, τελικά θα φτάσει στον στόχο του. «Αν δεν φοβάσαι τη ζωή και αν δεν φοβάσαι να παλέψεις για το όνειρό σου, νομίζω ότι θα σε βγάλει εκεί που θες», δήλωσε κλείνοντας.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.