Ο Κώστας Αποστολάκηςμίλησε για την πίστη του στον Θεό, ενώ παραδέχτηκε ότι πηγαίνει τακτικά στην εκκλησία και εξέφρασε την επιθυμία του να «είναι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό», καθώς ο «θείος έρωτας δεν θα τον προδώσει ποτέ». Ο ηθοποιός επίσης, σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Super Κατερίνα» αναφέρθηκε στην κωμωδία ως «είδος προς εξαφάνιση», υπογραμμίζοντας ότι η υπερβολική ευαισθησία έχει καταστρέψει το χιούμορ, κάτι που θεωρεί αναγκαίο για την ισορροπία στη ζωή.
«Το political correct και βέβαια έχει επηρεάσει την κωμωδία. Έχει καταστραφεί η κωμωδία τελείως. Η κωμωδία σήμερα, είναι είδος προς εξαφάνιση. Δεν του φτάνει τόσο κλάμα του κόσμου κάθε μέρα στη ζωή του, πρέπει να κλαίει και στα θεάματα. Αν φύγει το χιούμορ από τη Γη, η Γη θα γίνει πολύ επικίνδυνη», είπε χαρακτηριστικά.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d71qs4q3iurd)
Επίσης, μίλησε για τη σχέση του με τον Θεό, περιγράφοντάς την ως τρόπο ζωής. Εξομολογήθηκε ότι πηγαίνει τακτικά στην εκκλησία και συμμετέχει στα μυστήρια, ενώ εξέφρασε «τον έρωτά του για τον Χριστό». «Κουράστηκε η ψυχή μου. Πάντα πίστευα στον Θεό, το θέμα είναι πως πίστευα. Το να πιστεύεις στον Χριστό είναι τρόπος ζωής, πιστεύω κρατώντας και τον εγωισμό μου. Πηγαίνω στην εκκλησία, αλλά όχι κάθε μέρα. Πηγαίνω 2-3 φορές την εβδομάδα. Εξομολογούμαι, μεταλαμβάνω, αλλά αυτό είναι τρόπος ζωής», δήλωσε.
Tέλος, πρόσθεσε: «Το να πας σε μοναστήρι είναι κλήση, είναι κάλεσμα. Εγώ αυτό που είπα είναι ότι θέλω να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό. Αυτό θέλω, αυτό ζητώ. Γιατί ο θείος έρωτας δεν θα σε προδώσει ποτέ».
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή