Ο Λένι Κράβιτζ έκανε μια ανάρτηση στα social media για τα γενέθλια του πατέρα του.
Ο γνωστός τραγουδιστής δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία από το παρελθόν.
Σε αυτή, φαίνεται μωρό ακόμα στην αγκαλιά του πατέρα του. Στη λεζάντα που συνόδευσε το στιγμιότυπο, εξέφρασε την αγάπη του για εκείνον.
Ο πατέρας του Λένι Κράβιτζ, Σάι έφυγε από τη ζωή το 2005. Θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του, την ημέρα των γενεθλίων του, ο τραγουδιστής έγραψε: «Χρόνια πολλά μπαμπά. Σκοπός μας ήταν ο σκοπός μας. Τα μαθήματά μας ήταν τα μαθήματά μας».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ισορροπήσαμε ο ένας τον άλλο και βγήκαμε και οι δύο καλύτεροι. Σε αγαπώ για πάντα».
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας