Μία ξεχωριστή στιγμή έζησε η Μαλού Κυριακοπούλου, καθώς πήρε το μεταπτυχιακό της.
Η τραγουδίστρια πριν δύο χρόνια είχε πάρει το πτυχίο της στη Φιλολογία και είχε κάνει την ανάρτησή της στα social media.
Έτσι και τώρα, με μία δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε γνωστή την ευχάριστη είδηση στους διαδικτυακούς της φίλους.
Συγκεκριμένα, ανάρτησε μια φωτογραφία της έξω από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.
Στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε: «Σήμερα πήρα τα πάνω μου, έβαλα τα καλά μου και πήγα στο Πανεπιστήμιο να παραλάβω το πτυχίο μου στο μεταπτυχιακό που παρακολουθούσα τα δυο τελευταία χρόνια! Για άλλημια φορά ποτέ δεν είναι αργά και πάντα να χαράζεις τον δρόμο σου με τα δικά σου θέλω και όνειρα σε όλα τα επίπεδα!».
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.