Ο γνωστός φωτογράφος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» που τον εντόπισε στην κηδεία του εκδότη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη με τον καρκίνο. «Είναι οικογένειά μου, είμαι ο πνευματικός πατέρας του γιου του. Εγώ νομίζω πως όλο αυτό είναι ένα γύρισμα. Το κουτί είναι άδειο, ο Αντώνης δεν είναι εκεί μέσα, ο Αντώνης είναι στις καρδιές μας. Και θα μείνει για πάντα», είπε χαρακτηριστικά.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d5xo0gdwwtk9)
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στους ανθρώπους που συγκεντρώθηκαν για να του πουν το τελευταίο «αντίο».
«Είδα τόσους ανθρώπους σήμερα και όλοι κοιταζόμασταν και δεν μιλούσαμε, γιατί νιώθαμε ότι είμαστε εδώ, επειδή είναι αυτός. Μαςέκανε όλους μια οικογένεια, είχε αισιοδοξία, δύναμη, οραματισμό. Ήταν πραγματικός "εκ-δότης", μόνο έδινε. Ήταν ένας πολύ γενναιόδωρος άνθρωπος», είπε κλείνοντας.
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.