Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και όπως ανέφερε, δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη, αφού πίστευε ότι ο σκηνοθέτης θα ξεπερνούσε το πρόβλημα.
«Ήξερα ότι είχε κάποιο πρόβλημα, αλλά θα το ξεπερνούσε με τη θεραπεία. Το θέμα είναι αυτό το μικρόβιο που κόλλησε, όχι μέσα στο νοσοκομείο, το είχε από πριν στα πνευμόνια του. Δεν περίμενα ότι θα φύγει. Ειλικρινά σας λέω παιδιά, έπαθα σοκ», είπε χαρακτηριστικά.
Δείτε βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d5slmtobcz15)
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον σκηνοθέτη με τα καλύτερα λόγια, εξηγώντας πως δεν είχε καμία σχέση με την έπαρση των νεότερων.
«Ήταν αξιαγάπητος άνθρωπος ο Μανούσος και υπέροχος σκηνοθέτης και υπέροχος άνθρωπος. Καμία σχέση με την έπαρση κάποιων νεότερων. Ήταν πολύ σωστός άνθρωπος. Έχω πάθει σοκ. Ειλικρινά, θα μου λείψει πάρα πολύ», είπε κλείνοντας.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών