Η τραγουδίστρια έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό» και ανέφερε πως είχε επικοινωνία με τον γιατρό της συναδέλφου της.
Όπως είπε, η Μαρινέλλα είναι καλά στην υγεία της, ενώ ανέφερε πως σε πέντε μήνες περίπου, θα έχει επανέλθει.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d5dbwhx96t7l)
«Έμαθα ότι η Μαρινέλλα είναι καλά από τον γιατρό της, πήρα τηλέφωνο την ίδια μέρα, επικοινώνησα με τις φίλες μας και μου είπαν ότι είναι εντάξει», είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι σε κανένα πεντάμηνο θα είναι πολύ καλύτερα».
Τέλος, αναφέρθηκε στη συνεργασία τους. «Και λίγο να συνεργαστείς με τη Μαρινέλλα παίρνεις πολλά πράγματα», σημείωσε.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.