Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου βρέθηκε στο kick off party του φετινού MadWalk και έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες. Η ηθοποιός μοιράστηκε μάλιστα μία εμπειρία της με εμμονικό θαυμαστή.
Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως δεν διστάζει να έρχεται ακόμα και έξω από το σπίτι της, γεγονός που τη φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση. Τόνισε ωστόσο ότι δεν θέλει να ακολουθήσει προς το παρόν τη δικαστική οδό γιατί «βρίσκεται σε τρυφερή ηλικία».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d53t1z68k7nl)
Πιο αναλυτικά, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ανέφερε: «Είχα ακόμα έχω εμμονικό θαυμαστή που ξεπερνάει τα όρια. Είναι άβολο, πολύ. Προς το παρόν το διαχειρίζομαι με ευγένεια».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Έρχεται ακόμα και έξω από το σπίτι μου αλλά δεν έχω κινηθεί ακόμα νομικά γιατί είναι αρκετά τρυφερή η ηλικία. Με ζορίζει η αλήθεια είναι επικοινωνιακά, δεν μου αρέσει, αλλά, επειδή δεν γνωρίζω τι έχει ο καθένας στην ψυχή του, το χειρίζομαι με πολύ ευγένεια».
Κλείνοντας, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είπε: «Νομίζω ότι θα είναι αργά, άμα ξεπεραστούν τα όρια, οπότε ελπίζω να μην με ξεπεραστούν τα όρια».
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.