Η ηθοποιός ήταν μάρτυρας στον γάμο του παρουσιαστής, μαζί με τη δικηγόρο του.
Καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η Τζένη Διαγούπη εξέφρασε τη χαρά της για το γεγονός, αλλά τόνισε ότι ο Φώτης Σεργουλόπουλος θα μιλήσει ο ίδιος για τον γάμο του, όταν θελήσει. Σχολιάστηκε επίσης, χιουμοριστικά ότι η είδηση βγήκε από τον δήμαρχο, ενώ οι ίδιοι δεν το είχαν κοινοποιήσει.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d51flqcngs7t)
Η Τζένη Διαγούπη δήλωσε αρχικά: «Εγώ χαίρομαι, όταν είμαι κοντά σε ανθρώπους που τους αγαπώ πάρα πολύ και είναι χαρούμενοι. Το ξέρεις κι από σένα. Από κει και πέρα, ό,τι θέλει να πει ο Φώτης θα το πει μόνος του».
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον παρουσιαστή. «Με τον Φώτη γνωριστήκαμε το 2018 μέσω του Θανάση Παπαθανασίου και του Μιχάλη Ρέππα. Είχαμε κάνει κάποια νούμερα στο Shamone, μετά παίξαμε μαζί και στον "Πλάτανο"», είπε.
Τότε, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε ένα χιουμοριστικό σχόλιο για τη διαρροή της είδησης του γάμου. «Έχει πλάκα που εσύ δεν είπες τίποτα, ο Φώτης δεν είπε τίποτα, και βγήκε ο δήμαρχος και τα είπε. Δηλαδή... Να είναι καλά, αλλά όταν εσείς δεν έχετε μιλήσει και βγαίνει ο δήμαρχος και το λέει», σχολίασε.
Κλείσιμο
Τέλος, η Τζένη Διαγούπη αποκάλυψε: «Ο γάμος δεν είχε πολύ κόσμο. Δεν μπορώ να πω κάτι όμως, όταν ένας άνθρωπος δεν θέλει να το επικοινωνήσει προς τα έξω. Καθένας έχει την επιλογή του και για την προσωπική και για την ιδιωτική του ζωή».
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή